Libnet.ro
UNICEF

05:15

Premierul Tudose: Vom veni in scurt timp cu o noua forma de Split TVA

România Liberă România Liberă,
Premierul Tudose: Vom veni in scurt timp cu o noua forma de Split TVA

O noua forma a colectarii defalcate a TVA, care va raspunde solicitarilor formulate in aceasta perioada de reprezentantii mediului de afaceri, va fi prezentata in scurt timp, a anuntat premierul Mihai Tudose, luni, la o intalnire cu reprezentantii Uniunii Nationale a Patronatului Roman. continuă pe România Liberă

Noi scenarii politice in scandalul momentului. Ce i-ar pregati premierul Tudose lui Dragnea dupa remaniere

Scandalul dintre Liviu Dragnea si premierul Tudose este departe de a se inchiea. in ciuda declaratiilor de aparenta impacare. Circula mai multe scenerii la aceasta ora despre planurile ascunse al.

Premierul Tudose modifica sistemul Split TVA. Nu va fi obligatoriu pentru toate firmele

Dupa sedinta de vineri a CEX de la PSD, premierul Mihai Tudose a anuntat o noua viziune in chestiunea platii defalcate a TVA - asa numitul Split TVA.

Premierul Tudose, intalnire cu Dragnea si Tariceanu. Tema, proiectul de buget pe anul 2018

Premierul Mihai Tudose a plecat sa se intalneasca, luni, cu liderii coalitiei, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, pentru a discuta despre proiectul de buget pe anul 2018. Seful Guvernului.

Surse: Premierul Tudose se intalneste luni cu Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu sa discute bugetul pe 2018

Premierul Mihai Tudose se intalneste luni, in jurul orei 14. 30, cu liderii coalitiei de guvernare pentru a discuta despre proiectul bugetului pe 2018, au declarat pentru HotNews. ro surse politice.

Premierul Tudose ii trimite luni presedintelui Iohannis propunerile pentru cei trei noi ministri, fara a avea si o varianta de rezerva

Premierul Mihai Tudose ii va trimite oficial, in cursul zilei de luni, presedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a trei noi ministri, dupa ce, in cursul saptamanii trecute, a reusit sa impuna liderului PSD, Liviu Dragnea, schimbarea titularilor portofoliilor respective.

Sorin Grindeanu: Premierul Tudose mi-a propus o functie de ministru

Fostul sef al Guvernului Sorin Grindeanu a confirmat ca premierul Mihai Tudose i-a propus o functie de ministru, in aceste zile in care s-au purtat negocieri pentru desemnarile noilor ministri de la.

Cum l-a salvat ALDE pe ministrul Viorel Ilie, cercetat de DNA si propus pentru demitere: Am discutat cu premierul Tudose

Secretarul general al ALDE, Daniel Chitoiu, a declarat, duminica, la Alba Iulia, ca nu au existat presiuni din partea premierului Mihai Tudose sau a altcuiva pentru inlocuierea ministrului Viorel Ilie.

Politikix. Liviu Dragnea si premierul Tudose au uitat de Cuc

Si ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, poreclit SPaima Santieristilor, si-a dat, fortat, demisia. in valtoarea declaratiilor despre cele doua doamne Sevil Shaideh si Rovana Plumb, nici Tudose si.

Cine ii ia locul lui Busuioc in functia de secretar general al Guvernului. Anuntul facut de premierul Tudose

Prim-ministrul Mihai Tudose a anuntat, vineri, ca noul secretar general al Guvernului va fi Roxana Banica, actual secretar general adjunct al Cabinetului pe care il conduce, ea inlocuindu-l pe Mihai Busuioc, ales miercuri in functia de presedinte al Curtii de Conturi.

Rovana Plumb a fost intrebata daca este suparata pe premierul Tudose. Iata raspunsul ei

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a precizat, joi noaptea, dupa sedinta CExN in care si-a prezentat demisia ca urmare a solicitarii premierului Tudose, care a indicat-o pentru a o remania, ca icir.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )