Libnet.ro
UNICEF

17:01

Premierul Mihai Tudose, mesaj dupa atacul terorist de la Barcelona

Antena3 Antena3,
Premierul Mihai Tudose, mesaj dupa atacul terorist de la Barcelona

Premierul Mihai Tudose a transmis, joi seara, un mesaj in care si-a exprimat regretul fata de tragedia de la Barcelona, precizand ca evolutia situatiei este urmarita cu foarte mare. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, mesaj dupa atacul terorist de la Barcelona

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca democratiile lumii trebuie sa stea unite si sa nu cedeze in fata celor care imprastie teroarea. Sunt alaturi de poporul spaniol, lovit in.

Premierul Spaniei: Voi intari securitatea dupa atacul din Barcelona

Premierul Spaniei, Mariano Raroy, a spus joi ca va coordona eforturile pentru a intari securitatea dupa atacul cu duba din Barcelona, in care au murit cel putin 13 persoane, relateaza Reuters.

Iohannis: Condamn ferm atacul terorist din Barcelona. imi exprim condoleantele pentru familiile victimelor

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat, pe Twitter, atacul terorist din Spania si a transmis condoleante famiilor victimelor.

Presedintele Iohannis si premierul Tudose au condamnat ferm atacul din Barcelona. Cei doi oficiali au anuntat ca autoritatile romane urmaresc cu atentie evolutia situatiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si seful Executivului, Mihai Tudose, au transmis, pe retelele sociale, mesaje in care si-au exprimat regretul fata de tragedia de la Barcelona, precizand ca evolutia situatiei este urmarita cu foarte mare atentie de catre autoritatile romane.

Ce s-a intamplat pe Facebook dupa atacul de la Barcelona

Facebook a activat o pagina speciala dupa atacul terorist de la Barcelona, mii de persoane postand deja mesaje prin care ofera cazare, imbracaminte, mancare sau apa celor care au nevoie, scrie.

Surse: Un roman a fost ranit in atacul terorist de la Barcelona

Un cetatean roman ar fi fost ranit in atacul terorist comis joi in centrul Barcelonei, potrivit unor surse citate de B1 TV. Romanul ar avea traumatisme la membre. La ora transmiterii.

Un roman a fost ranit in atacul terorist de la Barcelona

UPDATE: MAE confirma ranirea romanului. Un cetatean roman ar fi fost ranit in atacul terorist comis joi in centrul Barcelonei, potrivit unor surse citate de B1 TV. Romanul.

Mesajul premierului Mihai Tudose pentru romanii plecati din tara

Premierul Mihai Tudose si-a intrat in rolul de internaut, chiar daca este in vacanta. Prim-ministrul a intrat in dialog cu romanii care aveau nelamuriri despre noile reglementari privind.

Statul Islamic a revendicat atacul terorist din Barcelona

Gruparea terorista Statul Islamic a revendicat atacul din Barcelona, potrivit agentiei jihadiste de presa Amaq, citata de Sky News. Autorii atacului de la Barcelona sunt soldati ai Statului Islamic.

Klaus Iohannis a condamnat, pe Twitter, atacul terorist din Spania

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat, pe Twitter, atacul terorist din Spania si a transmis condoleante famiilor victimelor. Condamn cu fermitate atacul terorist din Barcelona. Condoleantele mele pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )