Libnet.ro
UNICEF

20:00

Premierul Tudose l-a ironizat pe noul ministru al Transporturilor! Ce s-a intamplat la sedinta de Guvern

B1 B1,
Premierul Tudose l-a ironizat pe noul ministru al Transporturilor! Ce s-a intamplat la sedinta de Guvern

Premierul Tudose l-a taxat ironic miercuri, la sedinta de Guvern , pe noul ministru al Transporturilor, Felix Stroe, atunci cand acesta a explicat modul cum va lucra in perioada mandatului sau, relateaza. continuă pe B1

Noul ministru al transporturilor: Se va lucra 30 de zile pe luna, cat e nevoie, in fiecare zi, fara sarbatori/ Mihai Tudose: Totusi, daca se poate, sa facem o dispensa pentru februarie

Noul ministru al Transporturilor, Felix Stroe, sustine ca se va mari ritmul de lucru la ministerul pe care il conduce. Se mareste ritmul. Se va lucra 30 de zile pe luna, cat e nevoie, in fiecare zi, fara sarbatori, astfel incat sa dam vesti bune romanilor, sa vada cu ochii lor ca ceea ce e scris in programul de guvernare se infaptuieste, a declarat Felix Stroe miercuri, la inceputul sedintei de Guvern.

Dupa ce i-a obtinut demisia din Guvern, premierul Tudose a numit-o pe Sevil Shhaideh consilier de stat

Premierul Mihai Tudose a numit-o pe Sevil Shhaideh in functia de consilier de stat la Guvern, conform unei decizii care a fost publicata miercuri, 18 octombrie, in Monitorul Oficial.

VIDEO Premierul Tudose, inainte de CSAT: Nu am vorbit cu presedintele Iohannis de cand am trimis propunerile de ministri la Cotroceni

Premierul Mihai Tudose a declarat, marti, intrebat daca a vorbit cu presedintele Klaus Iohannis despre noii ministri, ca va vorbi cu seful statului in sedinta CSAT, programata pentru ora 14. 00, el mentionand ca pana in prezent nu a discutat cu acesta.

O noua numire in Guvernul Tudose. Cine este noul secretar general adjunct

Marius-Iulian Carabulea a fost numit in functia de secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat, printr-o decizie a premierului Mihai Tudose publicata luni in Monitorul Oficial.

Premierul Tudose: Vom veni in scurt timp cu o noua forma de Split TVA

O noua forma a colectarii defalcate a TVA, care va raspunde solicitarilor formulate in aceasta perioada de reprezentantii mediului de afaceri, va fi prezentata in scurt timp, a anuntat premierul Mihai Tudose, luni, la o intalnire cu reprezentantii Uniunii Nationale a Patronatului Roman.

Premierul Tudose, intalnire cu Dragnea si Tariceanu. Tema, proiectul de buget pe anul 2018

Premierul Mihai Tudose a plecat sa se intalneasca, luni, cu liderii coalitiei, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, pentru a discuta despre proiectul de buget pe anul 2018. Seful Guvernului.

Surse: Premierul Tudose se intalneste luni cu Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu sa discute bugetul pe 2018

Premierul Mihai Tudose se intalneste luni, in jurul orei 14. 30, cu liderii coalitiei de guvernare pentru a discuta despre proiectul bugetului pe 2018, au declarat pentru HotNews. ro surse politice.

Premierul Tudose a discutat cu reprezentantii BEI despre posibilitatile de stimulare a investitiilor

Prim-ministrul Mihai Tudose a trecut astazi in revista, cu reprezentantii Bancii Europene de Investitii BEI), in cadrul unei intrevederi la Palatul Victoria, domeniile prioritare din perspectiva expertizei si a finantarilor pe care institutia financiara a Uniunii Europene le poate acorda in continuare Romaniei, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )