Libnet.ro
UNICEF

12:00

Premierul Tudose, intalnire cu Dragnea si Tariceanu. Tema, proiectul de buget pe anul 2018

Antena3 Antena3,
Premierul Tudose, intalnire cu Dragnea si Tariceanu. Tema, proiectul de buget pe anul 2018

Premierul Mihai Tudose a plecat sa se intalneasca, luni, cu liderii coalitiei, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, pentru a discuta despre proiectul de buget pe anul 2018. Seful Guvernului. continuă pe Antena3

Intalnire Dragnea - Tariceanu pentru a discuta situatia ministrului Viorel Ilie

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, s-au intalnit, vineri, la ora 10:00 pentru a discuta situatia ministrului ALDE pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie. Pe numele lui, DNA a cerut inceperea urmaririi penale, iar premierul Mihai Tudose ar.

Noi scenarii politice in scandalul momentului. Ce i-ar pregati premierul Tudose lui Dragnea dupa remaniere

Scandalul dintre Liviu Dragnea si premierul Tudose este departe de a se inchiea. in ciuda declaratiilor de aparenta impacare. Circula mai multe scenerii la aceasta ora despre planurile ascunse al.

intalnire Tudose-Dragnea-Tariceanu pe tema proiectului de buget de stat pentru anul viitor

Premierul Mihai Tudose si liderii PSD si ALDE, Liviu Dragnea, si, respectiv, Calin Popescu Tariceanu, au, la aceasta ora, o intalnire la Vila Lac 2, au declarat surse oficiale.

UPDATE Intalnire Dragnea-Tariceanu-Tudose, vineri dimineata, la sediul ALDE. Cei trei au discutat probabil soarta ministrului Viorel Ilie

Conducerea coalitiei PSD-ALDE a avut vineri dimineata o sedinta in care s-a discutat probabil soarta ministrului pentru relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie, membru in Executiv din partea formatiunii conduse de Calin Popescu Tariceanu. Sedinta a venit dupa ce, joi seara, liderii PSD au discutat demisiile lui Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Razvan Cuc. 16 Presedintele PSD, Liviu Dragnea, liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, si premierul Mihai Tudose s-au aflat pentru aproximativ o ora la sediul central al ALDE. Agerpres).

Surse: Premierul Tudose se intalneste luni cu Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu sa discute bugetul pe 2018

Premierul Mihai Tudose se intalneste luni, in jurul orei 14. 30, cu liderii coalitiei de guvernare pentru a discuta despre proiectul bugetului pe 2018, au declarat pentru HotNews. ro surse politice.

Coalitia de guvernare s-a reunit, luni, la Parlament. Dragnea, Tariceanu si Tudose discuta despre bugetul pentru 2018

Liderii coalitiei de guvernare, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, s-au reunit, luni, intr-o sedinta la Palatul Parlamentului, la biroul presedintelui Camerei Deputatilor .

Premierul Tudose: Vom veni in scurt timp cu o noua forma de Split TVA

O noua forma a colectarii defalcate a TVA, care va raspunde solicitarilor formulate in aceasta perioada de reprezentantii mediului de afaceri, va fi prezentata in scurt timp, a anuntat premierul Mihai Tudose, luni, la o intalnire cu reprezentantii Uniunii Nationale a Patronatului Roman.

Politikix. Liviu Dragnea si premierul Tudose au uitat de Cuc

Si ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, poreclit SPaima Santieristilor, si-a dat, fortat, demisia. in valtoarea declaratiilor despre cele doua doamne Sevil Shaideh si Rovana Plumb, nici Tudose si.

Premierul Tudose ii trimite luni presedintelui Iohannis propunerile pentru cei trei noi ministri, fara a avea si o varianta de rezerva

Premierul Mihai Tudose ii va trimite oficial, in cursul zilei de luni, presedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a trei noi ministri, dupa ce, in cursul saptamanii trecute, a reusit sa impuna liderului PSD, Liviu Dragnea, schimbarea titularilor portofoliilor respective.

Sorin Grindeanu: Premierul Tudose mi-a propus o functie de ministru

Fostul sef al Guvernului Sorin Grindeanu a confirmat ca premierul Mihai Tudose i-a propus o functie de ministru, in aceste zile in care s-au purtat negocieri pentru desemnarile noilor ministri de la.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )