Libnet.ro
UNICEF

14:00

Surse: Premierul Tudose se intalneste luni cu Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu sa discute bugetul pe 2018

Hotnews Hotnews,
 Surse: Premierul Tudose se intalneste luni cu Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu sa discute bugetul pe 2018

Premierul Mihai Tudose se intalneste luni, in jurul orei 14. 30, cu liderii coalitiei de guvernare pentru a discuta despre proiectul bugetului pe 2018, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. continuă pe Hotnews

Premierul Tudose ii trimite luni presedintelui Iohannis propunerile pentru cei trei noi ministri, fara a avea si o varianta de rezerva

Premierul Mihai Tudose ii va trimite oficial, in cursul zilei de luni, presedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a trei noi ministri, dupa ce, in cursul saptamanii trecute, a reusit sa impuna liderului PSD, Liviu Dragnea, schimbarea titularilor portofoliilor respective.

Premierul Tudose, intalnire cu Dragnea si Tariceanu. Tema, proiectul de buget pe anul 2018

Premierul Mihai Tudose a plecat sa se intalneasca, luni, cu liderii coalitiei, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, pentru a discuta despre proiectul de buget pe anul 2018. Seful Guvernului.

Noi scenarii politice in scandalul momentului. Ce i-ar pregati premierul Tudose lui Dragnea dupa remaniere

Scandalul dintre Liviu Dragnea si premierul Tudose este departe de a se inchiea. in ciuda declaratiilor de aparenta impacare. Circula mai multe scenerii la aceasta ora despre planurile ascunse al.

Paul Stanescu, noul ministru al Dezvoltarii: Sunt mandru de prietenia cu Liviu Dragnea. Sper sa ajung la nivelul lui Sevil Shhaideh

Noul ministru al Dezvoltarii, Paul Stanescu, a recunoscut ca este mai apropiat de presedintele PSD Liviu Dragnea decat de premierul Mihai Tudose. Paul Stanescu ii va locul lui Sevil Shahideh si va avea pe mana toti banii pentru baronii locali.

Theresa May se intalneste luni la cina cu Jean-Claude Juncker la Bruxelles, inaintea summitului pe tema Brexitului

Premierul britanic Theresa May se intalneste luni cu presedintele Comisiei Europene CE) Jean-Claude Juncker, cu cateva zile inaintea summitului european consacrat Brexitului, a declarat o sursa din anturajul lui May pentru AFP.

Liviu Dragnea, dezvaluiri despre Sevil Shhaideh: Are probleme de sanatate. A ajuns pe perfuzii

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat ca in sedinta Comitetului Executiv al PSD, Sevil Shhaideh a dezvaluit ca are probleme de sanatate, acutizate de problemele cu DNA. A spus ca are.

Liviu Dragnea: Nu se doreste sa mergem cu guvernarea pana la capat. Am hotarat sa nu cedam in fata niciunui atac

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat la finalul sedintei Comitetului Executiv National, ca situatia tensionata la care s-a ajuns in ultimele saptamani a fost provocata de anumite influente ex.

Cat l-a costat pe Liviu Dragnea o semnatura in afacerea Belina

Seful PSD, Liviu Dragnea, a platit suma de 173. 000 de lei din bani publici si doua avansari la stat pentru o semnatura in afacerea Belina.

intalnire Tudose-Dragnea-Tariceanu pe tema proiectului de buget de stat pentru anul viitor

Premierul Mihai Tudose si liderii PSD si ALDE, Liviu Dragnea, si, respectiv, Calin Popescu Tariceanu, au, la aceasta ora, o intalnire la Vila Lac 2, au declarat surse oficiale.

Razboi Tudose-Dragnea, din cauza legilor Justitiei. Surse: Premierul nu mai vrea sa-si asume pachetul de legi. Sedinta in coalitie

Liderii PSD si ALDE se intalnesc luni intr-o noua sedinta a coalitiei de guvernare, in care trebuie sa decida soarta mai multor proiecte importante, printre care si legile.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )