Libnet.ro
UNICEF

11:46

Premierul Tudose, reactie dupa DEZASTRUL din Timisoara

B1 B1,
Premierul Tudose, reactie dupa DEZASTRUL din Timisoara

Premierul Mihai Tudose a tranmis condoleante familiilor celor cinci persoane care si-au pierdut viata in urma furtunii violente ce a lovit vestul tarii. Tudose a declarat ca din punct de vedere. continuă pe B1

Premierul Mihai Tudose, prima reactie dupa urgia din vestul tarii

Premierul Mihai Tudose a avut o prima reactie la Antena 3, dupa urgia din vestul tarii. A fost o urgie, transmit si eu sincere condoleante. Din punct de vedere guvernamental e celula de criza la Minist.

ANUNT CRUNT facut de Raed Arafat in aceasta seara, dupa DEZASTRUL din Vestul tarii

Numarul mortilor in urma furtunii care avut loc in Vestul tarii a ajuns la opt, a confirmat, pentru AGERPRES, secretarul de stat in MAI Raed Arafat. Din pacate, s-a confirmat. Mai sunt.

Bataie intre politicieni! A venit neinvitat. A vrut sa provoace - Seful CJ Giurgiu, reactie dupa conflictul din Badalau si Anton

Presedintele consiliului judetean Giurgiu, Marian Mina a reactionat cu privire la incidentul violent dintre senatorul Nicuale Badalau si deputatul Marin Anton, in care pesedistul ar fi fost lovit cu pumnul.

O fetita din Timisoara a fost accidentata de un barbat care se plimba cu un hoverboard

Un grav incident s-a produs in Parcul Copiilor din Timisoara.

Declaratii contradictorii: Premierul Tudose promite autostrazi, dar taie masiv bugetul Transporturilor

Dupa ce a taiat peste 6 miliarde lei de la Transporturi la rectificarea bugetara, Guvernul Tudose spune ca are nevoie de fonduri pentru autostrazi si alte proiecte foarte mari, pentru a justifica astfel confiscarea banilor din rezervele companiilor de stat. O promisiune identica a facut Victor Ponta cand a introdus supraacciza la carburanti si taxa pe stalp.

Premierul Tudose, anunt de ultima ora: Armata participa la misiunile de salvare

Premierul Mihai Tudose a adus la Antena 3, in emisiunea Sinteza Zilei, informatii de ultima ora despre situatia din vestul tarii. Se face tot ce este omeneste posibil de catre autoritatile.

SRI, prima reactie dupa acuzatiile adjunctului lui Coldea: Nu avem competente in dosarele penale

SRI reactioneaza dupa acuzatiile facute de fostul colonel Daniel Dragomir, fost adjunct al lui Florian Coldea, si spune ca nu are competente in dosarele penale. Fost ofiter SRI, dezvaluiri socante.

Declaratia stupefianta a unui important judecator dupa bataia din studioul B1 TV: Gotiu, un gunoi. Se impunea pumnul dat de Palada (FOTO)

Reactie haluciannta a unui fost judecator in scandalul izbucnit in platoul B1 TV intre Mirel Palada PSD) si Mihai Gotiu USR). Lucian Popescu, fost vicepresedinte al Curtii de Apel.

Anuntul facut de Ministerul Educatiei dupa furtunile din Vestul tarii

Cursurile vor fi suspendate, luni, la Liceul Ana Ipatescu din Gherla, judetul Cluj, din cauza furtunii, a declarat duminica, pentru AGERPRES, ministrul Educatiei, Liviu Pop. La Liceul 'Ana.

FRATIA HULIGANILOR. Reactii de sustinere pentru Mirel Palada, dupa bataia din studioul B1 TV: Asa merita toti tradatorii de la USR

Zeci de reactii au aparut in spatiul public dupa ce senatorul Mihai Gotiu a fost lovit de sociologul Mirel Palada, miercuri seara, in timpul pauzei publicitare a emisiunii Talk B1,.

ştiri de la B1

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3117 seconds )