Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Viorica Dancila va numi interimari la Dezvoltare si la Transporturi - surse

Antena3 Antena3,
Premierul Viorica Dancila va numi interimari la Dezvoltare si la Transporturi - surse

Premierul Viorica Dancila a decis ce va face in continuare, dupa anuntul facut vineri de Klaus Iohannis si anume ca nu o va numi pe Lia Olguta Vasilescu la Dezvoltare regionala si nici pe Mircea Draghici la. continuă pe Antena3

Astrolog: Premierul Viorica Dancila va intepa mai mult in 2019

Astrologul Daniela Simulescu a explicat, marti, la Antena 3, cum va fi noul an pentru premierul Viorica Dancila, din punct de vedere astrologic. Este o Sagetatoare, are o Luna in Sagetator, are Marte in.

Mihaela Triculescu il inlocuieste pe Ionut Misa la sefia ANAF! Decizia a fost semnata de Viorica Dancila!

Mihaela Triculescu il inlocuieste pe Ionut Misa la sefia Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF). Potrivit unui comunicat al Guvernului, premierul Viorica Dancila a semnat joi decizia de numire, care intra in vigoare la publicarea in.

Astrologul Mariana Cojocaru, despre Viorica Dancila: Va avea un 2019 tensionat

Astrologul Mariana Cojocaru a afirmat, marti, in emisiunea Subiectiv ca, potrivit astrogramei pe care a intocmit-o, premierul Viorica Dancila va avea un 2019 plin de tensiune. Este nascuta in 1963, 16.

Viorica Dancila, mesaj la debutul presedintiei Romaniei la Consiliul UE :O misiune dificila. Va fi un moment de maxima vizibilitate la nivel institutional, politic si pentru intreaga societate (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a transmis, marti, un mesaj cu ocazia preluarii oficiale de catre Romaniei a sefiei Consiliului Uniunii Europene. Sefa Guvernului isi exprima speranta ca tara noastra va avea un.

Seful ANAF va fi demis. Viorica Dancila se pregateste sa semneze ordinul

Ministrul de Finante Eugen Teodorovici a propus premierului Viorica Dancila schimbarea sefului ANAF, Ionut Misa, iar seful Executivului urmeaza sa semneze ordinul, au declarat surse guvernamentale. Viorica.

Seful ANAF, Ionut Misa, va fi demis. Viorica Dancila se pregateste sa semneze ordinul

Ministrul de Finante Eugen Teodorovici a propus premierului Viorica Dancila schimbarea sefului ANAF, Ionut Misa, iar seful Executivului urmeaza sa semneze ordinul, au declarat surse guvernamentale. Viorica.

Surse: Baronii PSD il suspecteaza pe Dragnea ca nu mai vrea sa dea amnistie si gratiere pentru ca a nimerit la un complet favorabil. Ordonanta, la mana lui Toader

Mai multi lideri PSD il banuiesc pe Liviu Dragnea ca a renuntat la ordonanta de amnistie si gratiere, dupa ce dosarul sau a fost repartizat la un complet de judecata favorabil. Dragnea este suspectat ca vrea sa-si salveze singur pielea, sustin surse din conducerea partidului pentru Adevarul. Nici premierul Viorica Dancila nu sustine amnistia, pasand responsabilitatea la Tudorel Toader, care, la randul sau, trage de timp.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )