Libnet.ro
UNICEF

18:15

Premierul Viorica Dancila a vorbit la cu presedinte Iohannis despre numirea ministrilor: Mandatele interimarilor expira joi

B1 B1,
Premierul Viorica Dancila a vorbit la cu presedinte Iohannis despre numirea ministrilor: Mandatele interimarilor expira joi

Premierul Viorica Dancila nu a mai asteptat un raspuns de la presedintele Klaus Iohannis si i-ar fi vorbit despre fiecare ministru in parte miercuri u ocazia consultarilor de la Cotroceni, sustin surse citate de. continuă pe B1

Premierul Viorica Dancila a demis presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Viorica Dancila continua schimbarile din functii ale oamenilor lui Liviu Dragnea. Printre acestia, i-a venit randul si sefeiCasei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS). Premierul a semnat luni.

Dancila, convorbire tete-a-tete cu Iohannis. Premierul a explicat subiectele discutate (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat ca a vorbit tete-a-tete cu presedintele Klaus Iohannis despre propunerile de ministri si despre modul in care Romania a gestionat presedintia rotativa a Consiliului.

VIORICA DANCILA: Securitatea cibernetica - prioritate pentru functionarea oricarui sistem guvernamental

Securitatea cibernetica este o prioritate pentru buna functionare a oricarui sistem guvernamental si nu numai, iar intr-o lume tehnologizata, in care atacurile cibernetice sunt intr-o continua schimbare si evolutie, este nevoie de o protectie sporita a datelor, a declarat, astazi, premierul Viorica Dancila.

VIORICA DANCILA: Guvernul cinsteste memoria eroilor nostri

Premierul Viorica Dancila a transmis un mesaj de Ziua Eroilor, precizand ca si-ar dori ca fiecare sa isi indrepte gandurile catre cei care si-au dat viata pentru ca natiunea romana sa ramana puternica si demna, afirmand ca Guvernul cinsteste memoria eroilor romani.

VIORICA DANCILA: PSD nu a facut scut in jurul lui Tariceanu

PSD nu a facut scut in jurul presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, la votul prin care se cerea incuviintarea urmaririi penale, a declarat, astazi, presedintele interimar al social-democratilor, premierul Viorica Dancila.

VIORICA DANCILA: Va fi modificata legislatia privind alegerea presedintelui Consiliului Judetean

Premierul Viorica Dancila a anuntat, astazi, in debutul sedintei de Guvern, ca va fi modificata legislatia pentru ca presedintele Consiliului Judetean sa fie ales din nou prin vot direct de catre cetateni.

Surse: Discutii Klaus Iohannis si Viorica Dancila despre ministri, dupa consultarile de la Cotroceni

Premierul Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannisau vorbit in cursul zilei de miercuri despre fiecare propunere de ministru in parte, au declarat surse pentru Antena 3. Nu s-a discutat insa.

Tariceanu: Am vorbit cu Viorica Dancila despre OUG 114. Trebuie facuta o analiza completa

Calin Popescu Tariceanu a declarat, joi, dupa sedinta in coalitie, ca a vorbit cu premierul Viorica Dancila despre modificarile necesare la OUG 114. Am discutat despre OUG 114 modificata si am co.

Viorica Dancila: Luni voi face publice analizele facute de MAE si MAI pe votul din diaspora. Vom discuta si despre ministri. O sa-l sun pe Iohannis

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca luni va publica analizele facute de MAE si MAI despre haosul la votul din diaspora, apoi va decide daca se impune remanierea ministrilor Teodor Melescanu si Carmen Dan. Viorica Dancila va discuta azi cu presedintele Klaus Iohannis despre cele trei propuneri de ministri trimise deja la Cotroceni.

Dancila, despre discutiile de la Bruxelles: Am reiterat ca nu vor fi Ordonante de Urgenta pe Justitie, ca aceasta discutie pentru noi nu mai exista

Premierul Viorica Dancila a declarat ca a vorbit, la Bruxelles, cu presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, si cu prim-vicepresedintele institutiei, Frans Timmermans, despre situatia actuala din.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )