Libnet.ro
UNICEF

17:30

Presa chineza: Noul coronavirus isi are originile in Italia

Antena3 Antena3,
Presa chineza: Noul coronavirus isi are originile in Italia

Presa chineza este de parere ca originea pandemiei coronavirusului este chiar Italia, dupa ce un profesor din Milano a declarat ca medicii italieni au vazut cazuri de pneumonie foarte ciudate inca din noiembrie. continuă pe Antena3

Presa chineza: Coronavirusul a aparut in Italia, nu in Wuhan Afirmatia se bazeaza pe declaratia controversata a unui medic de la Milano

Presa chineza scrie in aceste zile ca pandemia de coronavirus a plecat, de fapt, din Italia. Astfel, presa subordonata regimului de la Beijing respinge acum ideea ca virusul ucigas ar fi putut izbucni la.

Codogno, orasul cu prima infectie cu noul coronavirus din Italia NU a mai raportat niciun caz nou

Codogno, primul oras din Italia in care a fost descoperita prima infectia cu noul coronavirus nu a mai raportat niciun caz nou. Orasul a fost inchis din data de 21 februarie, relateaza La Stampa. Acesta ar.

Al optulea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus in Romania - un barbat de 70 de ani intors din Italia si internat la Craiova

Al optulea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus a fost inregistrat marti dimineata in Romania. Este vorba despre un barbat in varsta de 70 ani intors din Italia si internat la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Craiova. Potrivit autoritatilor, el suferea de boli preexistente pentru care urma tratament cu insulina. De asemenea, pacientul avea obezitate grad II, precizeaza sursa citata.

Pandemia COVID-19. Anunt ingrijorator al sefului Protectiei Civile Italiene despre numarul real al contaminarilor cu noul coronavirus

Numarul persoanelor infestate in Italia cu coronavirusul SARS-CoV-2 ar putea fi de zece ori mai mare decat cel anuntat oficial si s-ar putea ridica la peste 600. 000, a declarat seful Protectiei Civile, Angelo Borrelli, intr-un interviu acordat cotidianului La Repubblica.

Ludovic Orban, testat a doua oara pentru noul coronavirus. Daca si rezultatul de luni e negativ, premierul isi va incheia perioada de izolare de 14 zile (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban va fi supus luni unui al doilea test pentru noul coronavirus. Daca evaluarea medicala releva un rezultat negativ, prim-ministrul isi va incheia perioada de izolare de 14 zile. Seful PNL.

Un prelat care locuieste in resedinta Papei Francisc a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus

Un prelat italian care locuieste in aceeasi resedinta cu Papa Francisc, in Cetatea Vaticanului, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus miercuri si transportat la un spital din Roma, relateaza AFP, citand presa italiana.

Premierul Orban si ministrii, testati negativ pentru noul coronavirus. Guvernul revine la Palatul Victoria

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca premierul Ludovic Orban, dar si alti membri ai Guvernului au primit rezultatul testului pentru noul coronavirus, care a aratat ca niciunul dintre ei nu este.

inca un deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus: Bilantul victimelor din Romania ajunge la 23

A fost inregistrat inca un deces al unui pacient infectatcu noul coronavirus. in total,la nivel national bilantul victimelor a ajunsla 23. Potrivit informarii transmise de Grupul de.

Ateliere online de engleza gratuite pentru copiii oamenilor care lupta in linia intai cu noul coronavirus. Cum functioneaza

Administratorii unui centru lingvistic cu sediul in Iasi vin in sprijinul romanilor care se afla in linia intai a luptei cu noul coronavirus. Copiii de medici, militari, politisti sau voluntari pot beneficia gratuit de ateliere si workshopuri de engleza predate online de profesorii centrului Twinkle Star.

153 de cadre medicale si personal auxiliar au fost infectate cu noul coronavirus: situatia pe judete

Potrivit ultimelor cifre publicate de autoritati joi, 153 de cadre medicale si persoanele auxiliar din sistemul medical erau confirmate cu noul coronavirus. Aproape jumatate din cei infectati, 70, sunt medici, iar in randul asistentelor medicale vorbim de 50 de persoane confirmate pozitiv.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )