Libnet.ro
UNICEF

08:30

Presa rusa a facut publica identitatea celor de la Carla's Dreams / Primarul Chisinaului a reactionat pe Facebook:f*ck off celor care sustin ca i-au deconspirat

Hotnews Hotnews,
 Presa rusa a facut publica identitatea celor de la Carla

Un ziar tabloid din Rusia a declarat ca i-a demascat pe artistii din formatia Carla's Dreams, acestia fiind surprinsi in poze, pe strada, fara a avea fetele pictate. Dupa aceste dezvaluiri, primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, a reactionat pe pagina sa de Facebook. continuă pe Hotnews

Presa rusa i-a demascat pe membrii Carlas Dreams: un tabloid a publicat imagini cu artistii fara a avea chipurile pictate, dar si numele acestora

Un tabloid din Rusia a publicat imagini in care sustin ca sunt membrii trupei Carlas Dreams fara a avea chipurile pictate si au dezvaluit numele acestora, lucru care l-a revoltat pe primarul Chisinaului, acesta criticandu-i in termeni duri pe jurnalistii si paparazzi rusi.

Identitatea lui Carlas Dreams pare sa fie deconspirata: Paparazzii rusi l-au surprins pe solist intr-un local de la Moscova (FOTO)

Misterul cantaretului Carlas Dreams pare sa fie fost spulberat. Identitatea acestuia a fost deconspirata de Life. ru. Potrivit sursei, solistul trupei Carla's Dreams este Andrei Tarus,.

Dorin Chirtoaca, catre jurnalistii rusi care ar fi deconspirat identitatea solistului Carlas Dreams: F*ck off!

Primarul orasului Chisinau, Dorin Chirtoaca, i-a criticat pe jurnalistii rusi de la life. ru, luni, 5 septembrie, dupa ce acestia au publicat imagini cu solistul Carlas Dreams fara masca si au pretins ca l-au identificat.

Carlas Dreams a lansat Imperfect VIDEO

Carlas Dreams a lansat Imperfect, noul lor single care beneficiaza de un videoclip ce a fost deja urmarit, intr-o singura zi, de peste jumatate de milion de ori pe YouTube. Iata cum suna noua lor piesa.

Ministerul Afacerilor Interne intervine in disputa privind identitatea Carlas Dreams

Ministerul roman de Interne intervine in disputa privind identitatea membrilor proiectului Carlas Dreams. Asta dupa ce un tabloid din Rusia a publicat mai multe fotografii pentru demascarea acestora.

Mesajul primarului din Chisinau pentru jurnalistii rusi care ar fi deconspirat identitatea solistului Carlas Dreams: F*ck off!

Primarul orasului Chisinau, Dorin Chirtoaca, i-a criticat pe jurnalistii rusi de la life. ru, luni, 5 septembrie, dupa ce acestia au publicat imagini cu solistul Carlas Dreams fara masca si au pretins.

VIDEO Carlas Dreams a lansat o noua piesa: Imperfect

Baietii de la Carlas Dreams au lansat marti, 6 septembrie, o noua piesa si un nou videoclip, Imperfect, la o saptamana de la lansarea piesei 1058;1088;1077;1091;1075;1086;1083;1100;1085;1080;1082;1080; Triunghiuri, adresata mai ales vorbitorilor de limba rusa.

Carlas Dreams a lansat o noua piesa, Imperfect: Iubirea adevarata trebuie sa invinga prejudecatile pe care societatea le creeaza VIDEO

Grupul Carlas Dreams a lansat o noua piesa de dragoste, Imperfect, si se pregatesc de o serie de concerte in Romania, Moldova si Rusia.

Solistul Carlas Dreams, nevoit sa explice la un post de radio din Rusia diferenta dintre romana si moldoveneasca, dar si sa corecteze un prezentator TV VIDEO

Solistul Carlas Dreams, aflat in turneu de promovare in Rusia, s-a vazut nevoit sa corecteze un prezentator de televiziune care a afirmat ca trupa canta in limba moldoveneasca, dar si sa-i explice unui realizator de radio care este diferenta dintre romana si moldoveneasca.

Identitatea solistului trupei Carlas Dream ajunge in atentia Ministerului de Interne: Autoritatile romane, solicitate sa confirme daca pozele din presa rusa sunt reale (FOTO)

Dezvaluirea identitatii solistului trupei Carla's Dream a iscat o isterie generala. La scurt timp dupa ce in presa au aparut fotografii cu tanarul fara machiajul obisnuit, tot mai multi curiosi.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )