Libnet.ro
UNICEF

06:00

Presedintele Consiliului Judetean Giurgiu (PSD), plangere penala impotriva DSP, care a anuntat ca acesta e in carantina la domiciliu El a intrat in contact cu seful ISU, confirmat cu COVID-19

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Consiliului Judetean Giurgiu (PSD), plangere penala impotriva DSP, care a anuntat ca acesta e in carantina la domiciliu El a intrat in contact cu seful ISU, confirmat cu COVID-19

Presedintele Consiliului Judetean Giurgiu, Marian Mina PSD), este carantinat la domiciliu pana in 3 august, dupa ce a intrat in contact direct cu seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Giurgiu, Radu Covaci, confirmat cu COVID-19, a anuntat marti Directia de Sanatate Publica. Mina sustine insa ca a facut plangere penala impotriva DSP, deoarece nu ar fi fost informat oficial ca este carantinat. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Marian Mina, presedintele Consiliului Judetean Giurgiu, nu a respectat carantina: in baza a ce sunt tinut in casa (VIDEO)

Marian Mina, presedintele Consiliului Judetean Giurgiu, care este contactul direct al unei persoane testate pozitiv pentru noul coronavirus, nu a respectat carantina si a mers la birou. Mai mult, acesta a acuzat DSP.

ULTIMA ORA! Plangere penala impotriva Gabrielei Firea. De ce este acuzat primarul general al Capitalei. DOCUMENT

Partidul National Liberal, reprezentat de presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru a depus o plangere penala impotriva Gabrielei Firea, dar si a altor trei angajati ai primariei pe motiv ca nu respecta legea in vigoare.

Reactia Gabrielei Firea, dupa ce PNL a depus plangere penala impotriva ei: A fost o masura abuziva, inca sunt procese pe rol!

Batalia electorala pentru Bucuresti a ajuns in faza plingerilor penale. Violeta Alexandru anunta ca PNL o da in judecata pe Gabriela Firea. Primarul General al Capitalei a avut o prima reactie dupa ce a auzit ca este acuzat ca tergiverseaza inlocuirea a doi consilieri generali PNL.

Lider PSD tinut in carantina cu forta: Am doua teste negative, dar sunt prizonier la domiciliu. S-a decis ce va face in continuare

Presedintele Consiliului Judetean Giurgiu, Marian Mina, unul dintre liderii PSD care s-au pozitionat impotriva legii privind carantina si izolarea, acuza PNL de abuzuri si anunta ca va depune plangere penala impotriva DSP, care il tine in carantina la domiciliu, desi a fost confirmat negativ la noul coronavirus.

PNL Bucuresti, plangere penala pentru abuz in serviciu impotriva Gabrielei Firea

PNL Bucuresti a depus o plangere penala pentru abuz in serviciu impotriva Gabrielei Firea, a unui consilier general si a doi functionari din conducerea Primariei Capitalei, pe motiv ca au refuzat sa puna pe ordinea de zi a sedintelor Consiliului General proiectele prin care urmau sa fie schimbati trei consilieri alesi pe listele PNL, dar care nu mai sunt membri ai partidului. Replica lui Firea: Plangerea penala este ridicola Violeta Alexandru sa se ocupe de majorarea alocatiilor.

Firea reactioneaza dupa ce PNL i-a facut plangere penala: Nu ma intimideaza

Primarul Capitalei,Gabriela Firea, a reactionat, dupa ce PNL a depus o plangere penala pe numele ei pe motiv ca a blocat numirile consilierilor PNL in Consiliul General.

PNL Bucuresti i-a facut plangere penala Gabrielei Firea

PNL Bucuresti, organizatie condusa de Violeta Alexandru, a depus plangere penala pe numele primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, acuzand ca aceasta blocheaza completarea echipei PNL din Consiliul General al Capitalei. Mai exact, Firea nu accepta inlocuirea a doi consilieri generali PNL. Violeta Alexandru acuza ca Firea vrea sa controleze CGMB prin slabirea opozitiei.

PRESEDINTELE CJ IASI: Au ajuns toate modulele spitalului mobil pentru pacientii COVID-19

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Maricel Popa, a declarat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca au ajuns toate modulele care alcatuiesc spitalul mobil pentru persoanele infectate cu COVID-19.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )