Libnet.ro
UNICEF

08:45

Donald Trump il va pastra pe James Comey la conducerea FBI

Adevărul Adevărul,
Donald Trump il va pastra pe James Comey la conducerea FBI

Jurnalistii New York Times sustin ca presedintele Donald Trump ar urma sa-l pastreze pe James Comey la conducerea Biroului Federal de Investigatii FBI), in ciuda faptului ca este vizat de o ancheta lansata de Inspectoratul General al Departamentului de Justitie, care pune sub semnul intrebarii deciziile luate de directorul FBI in investigatia serverului privat de e-mail al democratei Hillary Clinton. continuă pe Adevărul

Trump il va pastra pe Comey la conducerea FBI - New York Times

Jurnalistii New York Times sustin ca presedintele Donald Trump ar urma sa-l pastreze pe James Comey la conducerea Biroului Federal de Investigatii FBI), in ciuda faptului ca este vizat de o ancheta lansata de Inspectoratul General al Departamentului de Justitie, care pune sub semnul intrebarii deciziile luate de directorul FBI in investigatia serverului privat de e-mail al democratei Hillary Clinton, informeaza News. ro.

New York Times: Desi l-a criticat in campania electorala, Trump il va pastra pe Comey la conducerea FBI

Jurnalistii New York Times sustin ca presedintele Donald Trump ar urma sa il pastreze pe James Comey la conducerea Biroului Federal de Investigatii FBI), desi este vizat de o ancheta a Departamentului de.

Initiatorii Panama Papers indeamna la unitate impotriva lui Donald Trump

Atitudinea lui Donald Trump fata de presa americana a starnit indignare. Jurnalistii de investigatie de la Suddeutsche Zeitung au lansat un material in care vorbesc despre lipsa acestuia de diplomatie si despre felul defectuos in care comunica cu cei.

Theresa May, PRIMUL LIDER european care va merge in vizita la Donald Trump

Premierul Marii Britanii va fi primul lider din Europa care se va intalni cu presedintele Donald Trump de cand acesta a preluat conducerea Americii, potrivit Sky News. intalnirea dintre.

Donald Trump a profitat de vizita la CIA pentru a critica presa pentru modul in care a acoperit ziua investiturii

Presedintele american Donald Trump a incercat sambata sa repare relatia tumultuoasa cu agentiile americane de spionaj, facand o vizita la sediul CIA, pentru a asigura agentii si conducerea ca ii sustine. Liderul de la Casa Alba a profitat de ocazie.

Donald Trump a demisionat din Trump Organization. Fii sai se vor ocupa in continuare de afacere

Presedintele american Donald Trump a decis sa demisioneze din Trump Organization, iar cei ce vor prelua afacerea sunt fii sai, potrivit Reuters.

Donald Trump a DEMISIONAT din Trump Organization. Fiii sai se vor ocupa acum de afaceri

Presedintele SUA, Donald Trump, a demisionat de la Trump Organization, iar fiii lui, Don Jr. si Eric, se vor ocupa de afaceri, a anuntat luni, purtatorul de cuvant al Casei Albe, Sean Spicer, intr-o.

Domnia lui Donald Trump: a inceput cenzura online a autoritatilor americane

La doar cateva zile dupa ce Donald Trump a ocupat pozitia de presedinte SUA, autoritatatile americane din mai multe domenii au inceput sa simta repercusiunile. La sfarsitul saptamanii trecute, Donald Trump a fost investit in functia de presedinte al Statele Unite ale Americii. Inaugurarea a fost urmarita de intreaga planeta, dar curiozitatea mai mare a [].

Donald Trump il va primi pe presedintele Mexicului la Casa Alba. Trump ameninta ca vrea sa ridice un gard la frontiera comuna

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, il va primi pe omologul sau mexican, Enrique Pena Nieto, pe 31 ianuarie la Casa Alba.

Cum si unde i-a fost prezentata Melania lui Donald Trump. Ce fel de prima-doamna va fi Melania Trump

Paolo Zampoli, fostul impresar al Melaniei Trump si prieten cu Donald Trump, a povestit, pentru Qmagazine, momentul in care presedintele SUA a intalnit-o pentru prima data pe actuala sa sotie. Desi insotit de o femeie, Trump a fost fascaninat de Melania Trump de la prima vedere, urmand ca doar la cateva saptamani sa devina un cuplu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )