Libnet.ro
UNICEF

23:15

Vanzarea pachetelor majoritare de actiuni pentru companiile din Sistemul Energetic National, suspendata

Hotnews Hotnews,
 Vanzarea pachetelor majoritare de actiuni pentru companiile din Sistemul Energetic National, suspendata

Vanzareacumpararea de pachete majoritare de actiuni ale companiilor din Sistemul Energetic National, indiferent de forma de proprietate a acestora, este suspendata pe perioada starii de urgenta, potrivit ordonantei militare nr 8, anuntata joi seara de ministrul de Interne, Marcel Vela. continuă pe Hotnews

Fizioterapeutii si kinetoterapeutii, detasati sa trieze si sa ingrijeasca pacienti cu coronavirus: Suntem personalul cu studii superioare cu cele mai mici salarii din sistemul sanitar

Fizioterapeutii, kinetoterapeutii si profesorii CFM Cultura Fizica Medicala) sunt detasati, in aceasta perioada, alaturi de medici si asistenti medicali, la triaj sau pe sectiile de Anestezie si Terapie Intensiva ATI), pentru a ingriji pacienti infectati cu coronavirus prin tehnici specifice de fizioterapie respiratorie), arata reprezentantii acestora, intr-un comunicat. Ei sunt nemultumiti de faptul ca, in urma cu doi ani, atunci cand salariile din sistemul sanitar au crescut considerabil, ei au fost uitati si nu au beneficiat de majorari salariale si amintesc acum ca sunt personalul cu studii superioare cu cel mai scazut nivel de salarizare din sistemul de sanatate.

Federatia Solidaritatea Sanitara cere masuri urgente pentru protectia angajatilor din sistemul medical

Federatia Solidaritatea Sanitara a solicitat luni autoritatilor adoptarea mai multor masuri urgente de protectie a angajatilor din sistemul sanitar, in conditiile in care 19% din totalul persoanelor infectate cu noul coronavirus sunt salariati din sanatate.

LUDOVIC ORBAN: OUG prin care si angajatii din sistemul public urmeaza sa intre in somaj tehnic ar putea fi adoptata saptamana viitoare

Proiectul de ordonanta de urgenta prin care si angajatii din sistemul public urmeaza sa intre in somaj tehnic este gata si ar putea fi adoptat saptamana viitoare, a anuntat premierul Ludovic Orban.

OUG prin care si angajatii din sistemul public urmeaza sa intre in somaj tehnic ar putea fi adoptata saptamana viitoare

Proiectul de ordonanta de urgenta prin care si angajatii din sistemul public urmeaza sa intre in somaj tehnic este gata si ar putea fi adoptat saptamana viitoare, a anuntat premierul Ludovic Orban.

Avertisment al sindicatelor: Toti angajatii din sistemul sanitar din Romania ar putea fi infectati cu coronavirus in 30 de zile

Una din 5 persoane infectate cu coronavirus in tara noastra este angajat din domeniul sanatatii, iar in cazul in care ritmul actual se va mentine, in 30 de zile de acum incolo ar urma sa fie infectati toti salariatii din sanatate, sustine Solidaritatea Sanitara, una dintre cele mai mari federatii sindicale din sistemul sanitar.

Absorbtia - o noua solutie a Gabrielei Firea pentru companiile municipale

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, doreste reducerea companiilor din subordinea Municipalitatii prin absorbtia unor dintre acestea de catre alte companii din patrimoniul municipiului Bucuresti. Edilul Capitalei a initiat mai multe proiecte de hotarare in acest sens, care urmeaza a fi dezbatute si aprobate in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti care este programata pentru vineri, 10 aprilie.

Plangere penala si amenda de 115 de mii de lei pentru Poluarea din Peris

Proprietarul fostei ferme de porci din localitatea Peris, judetul Ilfov, a fost amendat de comisarii Garzii Nationale de Mediu cu suma de 115. 000 lei pentru incendiul produs in ultimele doua zile si care a afectat puternic aerul din zona de nord a Bucurestiului, a anuntat, astazi, Ministerul Mediului Apelor si Padurilor.

Iohannis, contagios pentru Marceii din Guvern

Se stia ca presedintele Klaus Iohannis este un exemplu de urmat pentru toti cei din PNL si de cei ca.

Semnal de alarma tras de Milos Raonic pentru sezonul din tenis

Toate competitiile din tenis sunt suspendate pana pe 12 iulie cel putin, insa jucatorul canadian Milos Raonic atrage atentia asupra aglomerarii calendarului in a doua parte din 2020.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2141 seconds )