Libnet.ro
UNICEF

16:00

Presedintele Iohannis va decreta stare de urgenta in Romania la inceputul saptamanii viitoare!

România Liberă România Liberă,
Presedintele Iohannis va decreta stare de urgenta in Romania la inceputul saptamanii viitoare!

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat azi, la conferinta de presa ce a succedat investirii noului Ca. continuă pe România Liberă

CORONAVIRUS. Klaus Iohannis anunta decretarea starii de urgenta in Romania, la inceputul saptamanii viitoare (VIDEO)

Klaus Iohannis a anuntat decretarea starii de urgenta in Romania la inceputulsaptamanii viitoare in contextul amplificarii crizei generate de noul coronavirus. Noul guvern si cu mine ne.

Stare de urgenta in Romania incepand de luni

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata seara, ca Romania va intra in stare de urgenta incepand de luni. Anuntul a fost facut la Palatul Cotroceni dupa depunerea juramantului de catre Cabinetul Orban 2. Aceasta stare de urgenta va face posibila alocarea de noi resurse, mai multi bani pentru medicamente si aparatura medicala necesara, cu proceduri simplificate. in Romania, pana la aceasta ora, au fost inregistrate 109 cazuri de infectii coronavirus. SUA, Italia, Bulgaria si Spania sunt printre statele care au decretat si ele stare de urgenta din cauza pandemiei. Ce se intampla atunci cand este declarata starea de urgenta.

Un deputat USR ii cere lui Iohannis sa declare stare de urgenta din cauza epidemiei de coronavirus

Deputatul USR Stelian Ion, membru al Comisiei juridice, apreciaza ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa decreteze starea de urgenta.

CORONAVIRUS. Polonia va decreta stare de urgenta epidemica

Guvernul de la Varsovia se pregateste sa declare stare de urgenta epidemica. Polonia a raportat pana in acest moment 51 de cazuri de infectare cu coronavirus si o persoana decedata. Ministrul polonez.

Presedintele Iohannis decreteaza stare de urgenta de luni, din cauza epidemiei coronavirus

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata seara, ca Romania va intra in stare de urgenta incepand de luni. Anuntul a fost facut la Palatul Cotroceni dupa depunerea juramantului de catre Cabinetul Orban 2. Aceasta stare de urgenta va face posibila alocarea de noi resurse, mai multi bani pentru medicamente si aparatura medicala necesara, cu proceduri simplificate. in Romania, pana la aceasta ora, au fost inregistrate 109 cazuri de infectii coronavirus. SUA, Italia, Bulgaria si Spania sunt printre statele care au decretat si ele stare de urgenta din cauza pandemiei.

Presedintele Iohannis a semnat decretul! Decizia cruciala pentru sute de mii de romani. Ce parinti vor primi 75% din salariu

Vesti bune pentru parintii care nu au aveau cu cine sa-si lase copiii, dupa inchiderea scolilor! Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a promulgat sambata Legea privind acordarea unor zile libere parintilor pentru supravegherea copiilor, in situatia inchiderii temporare a unitatilor de invatamant. Presedintele Iohannis a semnat decretul care acorda zile libere parintilor atunci cand sunt suspendate .

Ce presupune starea de urgenta. Cele mai importante 12 masuri. Efecte directe pentru populatie. S-a aplicat doar pentru Miron Cozma

Presedintele Klaus Iohannis va decreta stare de urgenta la inceputul saptamanii viitoare ca masura suplimentara pentru a combate raspandirea coronavirusului. Starea de urgenta e reglementata de o ordonanta de urgenta din 1999, adoptata pentru a bloca asaltul minerilor din Valea Jiului, condusi de Miron Cozma, spre Capitala. Ulterior, ordonanta a mai suferit cateva modificari in Parlament in timpul guvernarii Nastase. Iata ce prespune.

Klaus Iohannis, dupa ce a fost intrebat cand se va declara stare de urgenta in Romania: Autoritatile sunt pe faza!

Intrebat cand ar putea declara stare de urgenta in Romania, Klaus Iohannis a ezitat raspunsul si a cerut poporului roman sa asculte sfaturile autoritatilor.

Tomac (PMP): Presedintele Iohannis are obligatia politica de a numi un premier din afara PNL. Starea de urgenta nu este un moft politic

Presedintele PMP, Eugen Tomac, cere guvernantilor sa opreasca jocurile politice intrucat situatia creata de raspandirea coronavirusului este una extrem de grava. Tomac atrage atentia ca, dupa creiza.

Presedintele Iohannis are consultari cu partidele si formatiunile politice parlamentare, pentru desemnarea unui nou candidat la functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis are consultari, vineri, cu partidele si formatiunile politice parlamentare, pentru desemnarea unui nou candidat la functia de prim-ministru. PNL ar urma sa il propuna din nou pe Ludovic Orban ca premier.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )