Libnet.ro
UNICEF

22:00

Klaus Iohannis si Donald Trump se vor intalni in marja summitului NATO de la Londra cu ocazia unui dineu dedicat statelor din Europa de Est si Centrala

B1 B1,
Klaus Iohannis si Donald Trump se vor intalni in marja summitului NATO de la Londra cu ocazia unui dineu dedicat statelor din Europa de Est si Centrala

Klaus Iohannis se va afla la Londra, in perioada 3-4 decembrie, unde va participa la summitul NATO. Cu aceasta ocazie, presedintele va avea ocazia sa aiba si o intalnire cu liderul american Donald. continuă pe B1

Donald Trump, mesaj pentru Klaus Iohannis de Ziua Nationala

Presedintele SUA, Donald Trump, a transmis presedintelui Klaus Iohannisun mesaj cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei. in numele poporului american, va felicit pe dumneavoastra si poporul roman cu ocazia ce.

NATO, la ora testului de solidaritate. Donald Trump ar putea sa nu mai fie oaia neagra la summitul de la Londra. Macron si Erdogan ii vor lua locul

Ceea ce a fost conceput drept o sarbatorire a uneia dintre cele mai importante aliante militare ale lumii risca sa devina un spectacol al destramarii si de data aceasta motivele nu au legatura cu cele spuse sau facute de Donald Trump.

VIDEO Donald Trump a facut o vizita surpriza in Afganistan, de Ziua Recunostintei

Presedintele american Donald Trump a facut joi o deplasare surpriza in Afganistan, de Ziua Recunostintei, pentru a vizita trupele Statelor Unite, acesta afirmandu-si convingerea ca insurgentii talibani vor accepta o incetare a focului in cele mai lung razboi al Americii, transmite Reuters.

Donald Trump - vizita surpriza in Afganistan

Presedintele american, Donald Trump a facut, joi, o deplasare surpriza in Afganistan, de Ziua Recunostintei, pentru a vizita trupele Statelor Unite, acesta afirmandu-si convingerea ca insurgentii talibani vor accepta o incetare a focului in cel mai lung razboi al Americii.

Klaus Iohannis: Prin votul lor, romanii au spus clar si raspicat ca vor o tara pro-europeana. Devotamentul Diasporei trebuie recunoscut prin sporirea numarului reprezentantilor legitimi ai romanilor de peste hotare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel, luni, in discursul sustinut in cadrul sedintei solemne din Parlament, la sporirea numarului de alesi care sa-i reprezinte pe romanii din Diaspora, in conditiile.

Donald Trump respinge invitatia de a se apara in Congres

Casa Alba a denuntat ancheta drept injusta si a refuzat sa participe la o audiere in Congres care marcheaza inceputul unei noi faze in procedura destituirii lui Donald Trump, relateaza AFP.

Donald Trump se confrunta cu doua termene legate de investigatia pentru demiterea sa

Presedintele american, Donald Trump se confrunta, in aceasta saptamana, cu doua termene in Congres legate de investigatia pentru demiterea sa, democratii pregatindu-se sa isi transfere atentia de la stabilirea faptelor la analizarea posibilelor acuzatii de ilegalitati legate de Ucraina.

Donald Trump a facut o vizita surpriza in Afganistan, de Ziua Recunostintei

Presedintele american Donald Trump a facut joi o deplasare surpriza in Afganistan, de Ziua Recunosti.

Klaus Iohannis, anunt despre romanii din Diaspora, in plenul Parlamentului. Ce masuri vrea sa ia

Astazi, in plenul Parlamentului Romaniei, Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei, a avut cateva declaratii politice legate de romanii din diaspora. Klaus Iohannis, anunt despre romanii din Diaspora, in plenul Parlamentului. Apelul public facut de Presedintele Romaniei de astazi, din Parlamentul Romaniei a avut ca subiect principal romanii din diaspora si numarul reprezentantilor acestora in cele doua .

Mesajul mamei Luizei Melencu pentru presedinte! Ce i-a spus lui Klaus Iohannis, dupa ce a aflat ca nu va discuta personal cu ea

Mama Luizei Melencu a mers, vineri, la Palatul Cotroceni, pentru a-i transmite presedintelui Klaus Iohannis ca familia ei a fost umilita de autoritati si ca vrea sa afle adevarul despre disparitia fiicei sale. Monica Melencu a discutat la Cotroceni cu un consilier al sefului statului. Mesajul mamei Luizei Melencu pentru Klaus Iohannis: Am fost umiliti! .

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )