Libnet.ro
UNICEF

20:30

Presedintele Iohannis, mesaj pentru romani: Nu vor fi taieri de pensii si salarii si nici inghetari

Antena3 Antena3,
Presedintele Iohannis, mesaj pentru romani: Nu vor fi taieri de pensii si salarii si nici inghetari

Klaus Iohannis a facut o serie de declaratii miercuri seara, la Palatul Cotroceni, dupa sedinta CSAT. intrebat daca va fi mentinuta legea pensiilor, presedintele a spus ca legile in Romania sunt. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, mesaj pentru romani: Voi insista ca bugetul pentru 2020 sa fie cat mai aproape de 3% deficit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca va insista ca bugetul de stat pentru anul viitor sa fie cat mai aproape de un deficit de 3%, aratand ca actualul Guvern a informat Comisia Europeana cu.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Olguta Vasilescu, mesaj pentru romani in ziua alegerilor prezidentiale

Olguta Vasilescu a votat duminica dimineata, la Colegiul Sfantul Sava din Bucuresti, alaturi de Viorica Dancila. Fostul ministru al Muncii a declarat ca a votat pentru o Romanie.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora despre Brexit. Ce ar trebui sa faca romanii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca drepturile cetatenilor romani vor fi protejate si in cazul unui Brexit cu acord, dar si fara. Noi suntem de parere ca, de departe, cea mai buna .

Ludovic Orban, anunt ingrijorator pentru romani: Ne-au lasat astia un buget praf!. Ce masuri se vor lua imediat

Anuntul facut de catre Ludovic Orban, la doar o zi dupa al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 2019, este unul cat se poate de ingrijorator, pentru romani. Premierul a oferit, luni, cateva detalii despre modul in care se vor desfasura lucrurile, odata cu incheierea luptei electorale pentru Cotroceni. Ludovic Orban, anunt ingrijorator pentru romani: .

BENEFITONLINE: Angajatii romani vor cheltui tot mai mult din bugetele de beneficii primite de la angajator

BenefitOnline. ro transmite astazi faptul ca angajatii romani vor cheltui tot mai mult din bugetele de beneficii primite de la angajator pentru cadouri, vacante si festivaluri, arata un comunicat remis Redactiei noastre.

Traian Basescu, mesaj pentru alegatori in ziua votului: Stii si tu ca iarna nu-i ca vara

Traian Basescu a transmis, duminica, in ziua in care romanii merg la vot la turul al doilea al alegerilor prezidentiale, un mesaj pentru alegatori. Daca azi nu votezi, in.

Un fost ministru de Finante lanseaza un scenariu ingrijorator pentru romani. Legea salarizarii si legea pensiilor ar putea fi inghetate

Un fost ministru de finante lanseaza un scenariu ingrijorator pentru romani. Legea salarizarii si legea pensiilor ar putea fi inghetate, din cauza deficitului bugetar. Gheorghe Ialomitianu sustine ca acest.

Amenzile pentru biciclisti vor fi reduse de la 870 de lei la 580

Amenzile pentru biciclisti vor scadea ca urmare a adoptarii de catre Camera Deputatilor a unui proiect de modificare a codului rutier, initiat de USR. Astfel, in loc de amenzi cuprinse intre 870 lei si 1. 160 lei, nivel considerat drept exagerat chiar si de catre politisti, Codul rutier va prevede pentru nerespectarea normelor privind circulatia bicicletelor amenzi cuprinse intre 580 lei si 725 lei.

Presedintele Klaus Iohannis: Drepturile cetatenilor romani din Marea Britanie vor fi protejate si in cazul unui Brexit fara acord

Drepturile cetatenilor romani din Marea Britanie vor fi protejate si in cazul unui Brexit fara acord, a subliniat presedintele Klaus Iohannis, miercuri, dupa intrevederea cu viitorul sef al Consiliului.

Statele Unite, mesaj pentru Klaus Iohannis dupa alegerile prezidentiale: Asteptam cu interes sa lucram pentru a consolida si mai mult parteneriatul nostru strategic

Statele Unite au transmis un mesaj de felicitare prin intermediul Ambasadei SUA la Bucuresti in contextul alegerilor prezidentiale, castigate de Klaus Iohannis. Statele Unite felicita Romania si pe romani p.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2351 seconds )