Libnet.ro
UNICEF

21:15

Statele Unite, mesaj pentru Klaus Iohannis dupa alegerile prezidentiale: Asteptam cu interes sa lucram pentru a consolida si mai mult parteneriatul nostru strategic

B1 B1,
Statele Unite, mesaj pentru Klaus Iohannis dupa alegerile prezidentiale: Asteptam cu interes sa lucram pentru a consolida si mai mult parteneriatul nostru strategic

Statele Unite au transmis un mesaj de felicitare prin intermediul Ambasadei SUA la Bucuresti in contextul alegerilor prezidentiale, castigate de Klaus Iohannis. Statele Unite felicita Romania si pe romani p. continuă pe B1

Presedintele Comisiei Europene, mesaj pentru Klaus Iohannis: Felicitari! Stiu ca pot conta pe rolul activ al Romaniei

Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, i-a transmis un mesaj de felicitare lui Klaus Iohannis, dupa realegerea in functia de presedinte al Romaniei. Felicitari, Klaus Iohannis pentru.

Sediul PNL, reactie Klaus Iohannis, dupa inchiderea urnelor: Romania moderna a castigat

Romanii au fost chemati, duminica, la vot pentru a-si alege presedintele pentru urmatorii cinci ani. Klaus Iohannis a facut primele declaratii, la sediul PNL, dupa aflarea rezultatelor exit-poll. Presedintele Klaus Iohannis si-a sustinut discursul la sediul PNL, imediat dupa ce televiziunile au venit cu primele rezultate exit-poll. Sondajele realizate la iesirea de la urne si .

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis dupa anuntarea rezultatelor alegerilor

Klaus Iohannis a castigat duminica, in al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale. Presedintele a obtinut peste 65% din voturi. Pe pagina sa de Facebook,.

Aproape 96% din romanii din Republica Moldova au votat pentru Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a spulberat-o pe Viorica Dancila in Republica Moldova. Aproape 96% din romanii care s-au prezentat la sectiile de vot deschise peste Prut si-au exprimat optiunea pentru candidatul PNL,.

Moment inedit pentru Klaus Iohannis, la sectia de votare. Un sustinator i-a cerut sa apara intr-un selfie alaturi de Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis a sosit la sectia de votare de la Liceul Jean Monnet, sectia la care, prin traditie, sunt asteptati reprezentanti importanti ai clasei politice. Iohannis a fost asteptat de.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ludovic Orban, gest inedit pentru Klaus Iohannis, in ziua votului

Ludovic Orban a luat decizia de a-l astepta pe presedintele Klaus Iohannis sa voteze, la Liceul Jean Monnet din Capitala, locul in care voteaza de obicei personalitati.

Ludovic Orban pariaza pe un scor de 69,5% pentru Klaus Iohannis (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, pariaza pe un scor de 69,5% pentru Klaus Iohannis la prezidentiale. La sediul PNL au ajuns deja mai multi lideri liberali, intre care Ludovic Orban, Alina Gorghiu si Rares.

Rezultate partiale in Salaj. Victorie categorica pentru Klaus Iohannis. Cate voturi a primit candidatul PSD

Klaus Iohannis a castigat detasat alegerile in judetul Salaj, potrivit rezultatelor partiale publicate pe site-ul Autoritatii Electorale Permanente.

Klaus Iohannis, dupa intrevederea cu liderii PNL: Sunt perspective unei prezente mai mari decat in primul tur

Klaus Iohannis a mers, duminica, dupace a votat, la sediul PNL. Dupa circa jumatate de ora de discuii cu liderii liberali, Iohannis a parasit sediul din Modrogan. Sunt perspectivele unei prezente.

VIDEO Klaus Iohannis, dupa rezultatele exit-poll: Romania a castigat Este cea mai categorica victorie obtinuta vreodata impotriva PSD

Presedintele Klaus Iohannis, creditat de exit-poll-uri cu peste 66% din voturi la turul doi al prezidentialelor, a salutat duminica seara cea mai categorica victorie obtinuta vreodata impotriva PSD, victorie a Romaniei normale in care insa vor trebui sa-si gaseasca locul alegatorii PNL, USR-PLUS, UDMR dar si cei ai PSD.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )