Libnet.ro
UNICEF

14:30

Presedintele Iohannis si premierul Dancila, masuri anuntate dupa cazul mortilor din Caracal

Antena3 Antena3,
Presedintele Iohannis si premierul Dancila, masuri anuntate dupa cazul mortilor din Caracal

Presedintele Romaniei si premierul au anuntat masurile pe care le vor lua dupa ce institutiile statului au esuat in cazul de la Caracal. Executivul are o luna la dispozitie pentru a impune proceduri. continuă pe Antena3

A doua zi de proteste in Bucuresti, dupa cazul de la Caracal: Politia ucide!

Un nou protest este anuntat in Bucuresti, duminica seara, dupa cele intamplate la Caracal. Pe retelele de socializare, oamenii se mobilizeaza pentru a atrage atentia asupra faptului ca statul a esuat in a salva viata unei tinere in varsta de 15 ani. Update: Fetele care au organizat evenimentul sunt legitimate si, cel mai probabil, vor .

Raed Arafat, reactie dupa cazul din Caracal. Seful DSU anunta un grup de lucru care exista deja: N-au pic de rusine!

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul MAI, a sustinut, duminica, o conferinta de presa. El a spus ca la nivelul Guvernului a fost constituit un grup de lucru care se va ocupa de imbunatatirea sistemului 112. Numai ca un asemenea grup, constituit sub forma unui comitet, exista deja. Raed Arafat sustine .

Premierul Dancila, dupa declaratiile presedintelui Iohannis: Un discurs de campanie. Nu a inteles ca miza e mai mare decat mandatul pe care si-l doreste atat de tare

Premierul Viorica Dancila a catalogat discursul presedintelui Iohannis de duminica seara drept unul de campanie, dupa ce seful statului a invitat Guvernul PSD-ALDE sa se gandeasca daca nu cumva este.

Klaus Iohannis a prezentat erorile grave din cazul Caracal. Cerere EXPRESA pentru Guvernul Dancila: Au timp pana la finele lunii august (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a prezentat marti, la Palatul Cotroceni, deciziile luate dupa sedinta CSAT pe tema crimelor din Caracal. Seful statuluia vorbit despre erorile grave ale.

FCSB - Botosani: Gigi Becali a turbat de nervi. Primele masuri anuntate de latifundiar dupa un rezultat rusinos

Finantatorul ros-albastrilor a avut o interventie telefonica dupa partida pierduta la Pitesti si, asa cum era de asteptat, si-a facut praf echipa.

Presedintele Iohannis o decoreaza marti pe Simona Halep, intr-o ceremonie care va avea loc la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis o va decora marti, intr-o ceremonie la Palatul Cotroceni, pe Simona Halep, primul roman care castiga turneul de tenis de la Wimbledon.

3 moduri in care politicienii pot face ceva dupa cazul Caracal: E o sansa unica pentru Parlament

Pe 27 iulie, in urma haosului autoritatilor in cazul din Caracal, Comisia de aparare din Camera Deputatilor a chemat STS si Politia Romana la audieri. Acest moment poate fi unul bun in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2443 seconds )