Libnet.ro
UNICEF

14:15

Klaus Iohannis si-a prezentat obiectivele pentru al doilea mandat: Ma voi implica total. Lucrurile arata bine, avem solutii (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis si-a prezentat obiectivele pentru al doilea mandat: Ma voi implica total. Lucrurile arata bine, avem solutii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a prezentat cu ocazia evenimentului de campanie organizat marti alaturi de jurnalisti si politologi obiective sale pentru al doilea mandat de presedinte si a dat asigurari ca. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis, angajament pentru al doilea mandat: Sunt decis sa comunic mai mult si mai intens (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis este decis sa comunice mai mult si mai intens cu romanii, in eventualitatea in care va obtine un al doilea mandat consecutiv la Palatul Cotroceni. in mod natural un.

Klaus Iohannis: Eu sunt clar pentru alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, ca sustine alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, subliniind ca asa este cel mai corect, iar comunitatile locale au sansa sa aleaga cel mai bun.

KLAUS IOHANNIS: Daca voi obtine un al doilea mandat, voi sustine mai multe dezbateri publice

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis promite ca dupa obtinerea unui al doilea mandat, va sustine mai multe dezbateri publice. --- *ACTUALIZARE - intrebat despre impactul digitalizarii pe piata muncii, actualul presedinte spune ca este preocupat de aceasta problema, precizand ca a inceput discutiile cu guvernul pe aceasta tema. ---- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca discuta permanent cu presedintele francez Emmanuel Macron despre securitatea nationala. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis precizeaza faptul ca sectia speciala din Justitie trebuie desfiintata, in urma consultarii cu specialistii. --- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca va moderniza si sectorul apararii. ---- Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

Klaus Iohannis, despre ce va face diferit intr-un al doilea mandat: Voi comunica mai mult

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit marti seara, la dezbaterea de la BCU, despre regretele sau lucrurile pe care le-ar face altfel. Un singur lucru a parut sa-l regrete puternic: ca a vorbit prea putin. Un.

Presedintele si-a prezentat bilantul primului mandat la Cotroceni si viziunea pentru urmatorul: Cele mai importante momente din dialogul lui Klaus Iohannis cu jurnalistii, politologii si studentii prezenti la BCU (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si-a prezentat, marti seara, la Biblioteca Centrala Universitara Carol I, bilantul primilor cinci ani de mandat la Cotroceni si viziunea pentru urmatorii. La eveniment au fost.

Klaus Iohannis, intrebat cum ar vrea sa ramana in cartea de istorie daca va obtine al doilea mandat: Sunt un om orientat spre constructie si solutie partea cu scrierea istoriei este partea altora (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat marti seara, de jurnalistul B1 TV Silviu Manastire, cum ar vrea sa ramana in cartea de istorie, in cazul in care va obtine un nou mandat la Palatul.

Klaus Iohannis: Eu nu sunt cu PSD in vreo competitie electorala, eu sunt cu PSD in razboi

Presedintele Klaus Iohannis, care candideaza pentru cel de-al doilea mandat, a declarat sambata dupa-masa, la o intalnire electorala organizata in municipiul Bistrita, ca el nu se afla in competitie.

Ce isi reproseaza Klaus Iohannis in cei cinci ani petrecuti la Palatul Cotroceni: De la PSD mi se spune ca am fost spectator si inactiv

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca, in cazul in care va obtine un al doilea mandat, isi doreste sa comunice mai mult, raspunzand astfel unui jurnalist care l-a intrebat ce reprosuri isi.

Klaus Iohannis: Avem nevoie de o resetare a Romaniei. Ce isi propune daca va mai castiga un nou mandat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca impreuna cu Guvernul PNL isi propune cresterea salariilor si pensiilor. Noi, si eu si actualul Guvern, ne dorim pentru romani sa ajungem in situatia, si vom.

PMP il voteaza pe Klaus Iohannis, duminica. Eugen Tomac: Nu exista un rau mai mic sau mai mare in aceasta finala, ci doar un vot rational pentru Romania euroatlantica

Eugen Tomac a anuntat, marti seara, ca el si PMP vor vota cu presedintele Klaus Iohannis duminica, cand seful statului concureaza impotriva Vioricai Dancila pentru un nou mandat de cinci ani la Cotroceni.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )