Libnet.ro
UNICEF

14:15

Presedintele Klaus Iohannis, apel ferm pentru respectarea democratiei si a statului de drept in Republica Moldova

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis, apel ferm pentru respectarea democratiei si a statului de drept in Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis adreseaza tuturor fortelor politice din Republica Moldova un apel ferm pentru respectarea democratiei si a statului de drept. Fata de evolutiile politice recente din Republica. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis reactioneaza la situatia din Moldova. Adreseaza tuturor fortelor politice din aceasta tara un apel ferm pentru respectarea democratiei

Fata de evolutiile politice recente din Republica Moldova, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, adreseaza tuturor fortelor politice din aceasta tara un apel ferm pentru respectarea democratiei si a.

Klaus Iohannis, despre situatia politica de la Chisinau: Criza poate fi rezolvata doar prin dialogul responsabil al tuturor fortelor politice

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a expus duminica, 9 iunie, cu privire la situatia politica din Republica Moldova. Presedintele roman a adresat tuturor fortelor politice de la Chisinau un apel ferm pentru respectarea democratiei si a statului de drept.

Presedintele Klaus Iohannis isi lanseaza noul volum la targul de carte din Alba Iulia

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va fi prezent vineri la Alba Iulia, unde isi va lansa noua sa carte in cadrul Targului Alba Transilvana.

Iohannis: Criza din R. Moldova poate fi rezolvata doar prin dialog intre toate fortele politice

Presedintele Klaus Iohannis a adresat tuturor fortelor politice din Republica Moldova un apel ferm pentru respectarea democratiei si a statului de drept.

KLAUS IOHANNIS: PSD a facut o campanie anti-europeana

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri dupa-amiaza, la Alba Iulia, la lansarea cartii sale EU. RO - Un dialog deschis pentru Europa, ca prin votul dat la alegerile europarlamentare romanii au inteles ca PSD nu reprezinta Romania bine, iar social-democratii au pierdut rusinos alegerile respective.

KLAUS IOHANNIS: Sa ne inspiram din sacrificiile eroilor nostri

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj de Ziua Eroilor, in care ne indeamna sa ne inspiram din sacrificiile eroilor pentru a gasi puterea de a triuma asupra tuturor obstacolelor.

KLAUS IOHANNIS: PSD cauta smecherii sa nu semneze pactul

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, ca PSD a venit cu fel si fel de povesti in legatura cu pactul pe care l-a propus, sustinand ca in acest fel social-democratii doresc sa evite a semna acordul national si sa repare legile justitiei si pe cele referitoare la vot.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de numire a Anei Birchall, Roxanei Minzatu si Nataliei Intotero, in functiile de ministru al Justitiei, al Fondurilor Europene si al Romanilor de pretutindeni

Numirile vin ca urmare a demisiilor care au fost inregistrate inainte de alegerile europarlamentare, si anume: Natalia Intotero, Rovana Plumb si Tudorel Toader.

Klaus Iohannis, scrisoare catre Viorica Dancila. De ce l-a respins presedintele pe Titus Corlatean pentru functia de viceprim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis o scrisoare oficiala premierului Viorica Dancila prin care isi motiveaza refuzul in ceea ce priveste numirea lui Titus Corlatean in functia de.

Mihai Fifor: Romania nu a castigat locul in ONU. Klaus Iohannis sa-si asume acest esec diplomatic major

Presedintele Consiliului National al PSD, Mihai Fifor, sustine ca presedintele Klaus Iohannis poarta cea mai mare parte din vina, in calitate de sef al diplomatiei romanesti, pentru esecul inregistrat in obtinerea locului de membru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )