Libnet.ro
UNICEF

10:30

Klaus Iohannis - o noua sedinta cu membri ai Guvernului si specialisti privind gestionarea pandemiei de COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis - o noua sedinta cu membri ai Guvernului si specialisti privind gestionarea pandemiei de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis va avea astazi o noua sedinta cu membri ai Guvernului si specialisti pentru evaluarea si prezentarea masurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, noua reactie dupa tragedia din Neamt: Acest incident ne arata de ce este necesara o reforma a sistemului de sanatate din Romania

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut noi declaratii dupa incendiul de la ATI Piatra-Neamt, in care au murit 10 oameni. Seful statului a subliniat ca e mai necesara ca oricand reformarea sistemului de sanatate.

Klaus Iohannis a atacat la CCR Legea privind mandatul nelimitat al rectorilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a atacat la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) Legea privind mandatul nelimitat al rectorilor. Actul normativ, care a fost trimis la promulgare pe 29.

Presedintele Klaus Iohannis a convocat o sedinta urgenta la Cotroceni, cu privire la masurile de gestionare a pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis a convocat o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19.

Sedinta la Cotroceni: Presedintele Klaus Iohannis discuta cu premierul Ludovic Orban si mai multi membri ai Guvernului despre raspunsul la criza sanitara COVID-19 Lista completa a participantilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, are o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19, marti, ora 13, la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban,.

Klaus Iohannis: PSD aproape a adus in faliment sistemul sanitar, el e vinovatul moral pentru tragedia de la Piatra Neamt Noua majoritate va reforma sistemele publice Avem nevoie de o lupta anticoruptie eficienta

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, dupa o noua sedinta cu premierul, mai multi ministri si specialisti in Sanatate, pe tema evolutiei epidemiei de.

Klaus Iohannis, o noua sedinta de evaluare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, marti, o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19. Sedinta va avea loc la Palatul Cotroceni si participa premierul, mai multi ministri, dar si reprezentanti ai sistemului medical si de urgenta.

Klaus Iohannis a facut anuntul asteptat de toti romanii. Ce se intampla cu economia Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis astazi un mesaj la evenimentul Topul National al Firmelor 2020. De asemenea, presedintele Klaus Iohannis va sustine astazi si o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Acesta a avut o sedinta de urgenta, iar mesajul il va transmite la ora 18:00. intre timp, la ora 17:30, Klaus Iohannis a felicitat .

Klaus Iohannis, masura dubla privind autoritatile locale. Presedintele ia apararea PNL Sibiu, dar blameaza baronii rosii pentru Piatra Neamt

Presedintele Klaus Iohannis a acuzat marti seara PSD pentru tragedia de la Piatra Neamt, catalogandu-l a fi drept vinovatul moral. Pe de alta parte, in ce priveste situatia de la Sibiu, judet campion pe tara la rata de infectari, seful Statului a luat apararea liberalilor, care se afla la conducerea Consiliului Local.

Klaus Iohannis: Cand vom avea o noua majoritate in Parlament, in jurul PNL, voi avea un guvern cu care voi putea lucra foarte bine si ma voi implica personal pentru reformarea sistemului de sanatate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut ca dupa alegerile parlamentare, cand anticipeaza ca va exista o majoritate formata in jurul PNL, se va implica personal pentru reformarea sistemului de sanatate din.

Klaus Iohannis: Guvernul Orban nu trebuie sa plece acasa

Presedintele Klaus Iohannis sustine la aceasta ora, la Palatul Cotroceni, o conferinta de presa, dupa sedinta de evaluare si prezentare a masurilor anti-Covid la care au participat premierul, ministrii Apararii, al Sanatatii, seful DSU, dar si Alexandru Rafila.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )