Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, o noua sedinta de evaluare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, o noua sedinta de evaluare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, marti, o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19. Sedinta va avea loc la Palatul Cotroceni si participa premierul, mai multi ministri, dar si reprezentanti ai sistemului medical si de urgenta. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, noua reactie dupa tragedia din Neamt: Acest incident ne arata de ce este necesara o reforma a sistemului de sanatate din Romania

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut noi declaratii dupa incendiul de la ATI Piatra-Neamt, in care au murit 10 oameni. Seful statului a subliniat ca e mai necesara ca oricand reformarea sistemului de sanatate.

Presedintele Klaus Iohannis a convocat o sedinta urgenta la Cotroceni, cu privire la masurile de gestionare a pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis a convocat o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19.

Klaus Iohannis - o noua sedinta cu membri ai Guvernului si specialisti privind gestionarea pandemiei de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis va avea astazi o noua sedinta cu membri ai Guvernului si specialisti pentru evaluarea si prezentarea masurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19.

Sedinta la Cotroceni: Presedintele Klaus Iohannis discuta cu premierul Ludovic Orban si mai multi membri ai Guvernului despre raspunsul la criza sanitara COVID-19 Lista completa a participantilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, are o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19, marti, ora 13, la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban,.

Klaus Iohannis: Guvernul Orban nu trebuie sa plece acasa

Presedintele Klaus Iohannis sustine la aceasta ora, la Palatul Cotroceni, o conferinta de presa, dupa sedinta de evaluare si prezentare a masurilor anti-Covid la care au participat premierul, ministrii Apararii, al Sanatatii, seful DSU, dar si Alexandru Rafila.

Cum explica Klaus Iohannis gestionarea dezastruoasa a pandemiei la Sibiu: Lucrurile s-au miscat prea incet

Sibiul se afla pe primul loc la nivel national, din punct de vedere al ratei de pozitivare. Klaus Iohannis recunoaste ca lucrurile s-au desfasurat destul de greu la nivel local in ceea ce priveste.

Cum explica Klaus Iohannis gestionarea dezastruoasa a pandemiei la Sibiu: Lucrurile s-au miscat prea incet

Sibiul se afla pe primul loc la nivel national, din punct de vedere al ratei de pozitivare. Klaus Iohannis recunoaste ca lucrurile s-au desfasurat destul de greu la nivel local in ceea ce priveste.

Klaus Iohannis: PSD aproape a adus in faliment sistemul sanitar, el e vinovatul moral pentru tragedia de la Piatra Neamt Noua majoritate va reforma sistemele publice Avem nevoie de o lupta anticoruptie eficienta

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, dupa o noua sedinta cu premierul, mai multi ministri si specialisti in Sanatate, pe tema evolutiei epidemiei de.

VIDEO Klaus Iohannis: Romania va depasi aceasta criza sanitara si sunt optimist pentru ca deja incepem sa vedem efectele masurilor luate

Romania va depasi aceasta criza sanitara si efectele masurilor luate pentru combaterea pandemiei de coronavirus incep deja sa se vada, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis, care a facut insa apel la respectarea in continuare a regulilor stabilite de autoritati. in situatia actuala, marile petreceri de revelion sau organizarea de targuri de Craciun, spre exemplu, sunt imposibile si inoportune, dar Craciunul vine si asa, a comentat seful statului.

S-au aflat primii romani care vor fi vaccinati. Klaus Iohannis a facut anuntul radical

Marti, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a facut precizari importante cu privire la campania de vaccinare impotriva COVID-19. Romania trebuie sa fie pregatita. Care vor fi primii romani vaccinati impotriva COVID-19 Marti seara, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni, Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca saptamana viitoare va fi facuta publica strategia .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )