Libnet.ro
UNICEF

18:30

Presedintele Klaus Iohannis: Devotamentul si abnegatia cu care militarii nostri au slujit drapelul national au facut ca Romania sa fie astazi o tara respectata

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis: Devotamentul si abnegatia cu care militarii nostri au slujit drapelul national au facut ca Romania sa fie astazi o tara respectata

Cu ocazia Zilei Veteranilor de Razboi, presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de apreciere pentru militarii romani care prin profesionalismul si spiritul de camaraderie au ajuns sa fie apreciati atat pe. continuă pe B1

Seful AEP: Presedintele Klaus Iohannis poate participa la campanie si poate promova referendumul

Presedintele Klaus Iohannis poate participa la campanie si poate promova referendumul national consultativ cu privire la probleme de interes national, neexistand nicio interdictie in acest sens in niciun act.

KLAUS IOHANNIS: PSD politizeaza referendumul

Presedintele Klaus Iohannis a acuzat, ieri, PSD ca va incerca sa boicoteze referendumul din 26 mai, subliniind ca acest partid politizeaza aceasta consultare nationala.

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente: Klaus Iohannis poate promova referendumul

Presedintele Autoritatii Electorale Centrale AEP) a explicat ca presedintele Klaus Iohannis poate participa la campania pentru referendum, dupa ce liderul PNL a anuntat ca PSD intentioneaza sa modifice legea referendumului printr-o ordonanta de urgenta.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis de Paste (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis duminica romanilor un mesaj de Paste, in care le-a urat sarbatori luminate. Hristos a inviat! Dragi romani, va doresc sarbatori luminate, cu.

Cine sunt preotii care l-au exclus pe Klaus Iohannis din pomenirea de la slujba de inviere si in ce scandaluri au fost implicati

La slujba de inviere de la o biserica din Constanta, preotii au modificat o ectenie doar pentru a nu-l pomeni pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, care este crestin protestant luterna, membru al Bisericii Evanghelice.

VIDEO Klaus Iohannis, mesaj de Paste: Va doresc sarbatori luminate

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis duminica dimineata un mesaj video de Paste, in care le ureaza romanilor sarbatori luminate cu liniste si pace in suflet.

Iohannis a contestat la CCR legea privind conturile de economii Junior Centenar. Argumentele presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala legea ce aproba Ordonanta de Urgenta privind implementarea Programului guvernamental gROwth Contul individual de economii Junior.

Ingrid Mocanu, dupa mesajul lui Klaus Iohannis: Stiti ce am aflat despre mine?

Avocata Ingrid Mocanu a transmis un mesaj dupa ce Klaus Iohannis a vorbit despre referendumul din 26 mai. Sunt in stare de soc: nici nu stiu ce sunt . s-ar putea sa fiu reptilianca ?Caci stiti ce.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis, de Paste: Dragi romani, va doresc Sarbatori Luminate, cu liniste si pace in suflet (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, un mesaj pentru crestinii ortodocsi care sarbatoresc in aceasta perioada Pastele. Hristos a inviat! Dragi romani, va doresc Sarbatori Luminate, cu.

De ce trebuie sa-l pomeneasca preotii la slujbe pe Klaus Iohannis. Biserica crestina s-a rugat pentru conducatori chiar si cand erau pagani sau politeisti

Preotii unei biserici din Constanta au modificat slujba din noaptea de inviere doar ca presedintele Romaniei sa nu fie pomenit. Conform traditiei si regulilor, Biserica Ortodoxa Romana BOR) se roaga pentru conducatorii tarii.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )