Libnet.ro
UNICEF

18:45

Presedintele Klaus Iohannis implineste 57 de ani. Cine este sibianul care conduce Romania

România Liberă România Liberă,
Presedintele Klaus Iohannis implineste 57 de ani. Cine este sibianul care conduce Romania

Presedintele Romaniei implineste, luni, 57 de ani. Klaus Werner Iohannis, s-a nascut la 13 iunie 1959, la Sibiu, intr-o familie de sasi transilvaneni. A copilarit pe strazile vechi, din apropierea Centrului istoric, intr-o comunitate diversa, acolo unde aveau sa regaseasca mereu calmul si ordinea . continuă pe România Liberă

Schimbare la varful SRI facuta de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul de trecere in rezerva cu avansare la gradul de general cu patru stele a lui Dumitru Cocoru, adjunct al sefului SRI. inaintea ocuparii acestei pozitii,.

SURSE Relatii tensionate intre presedintele Klaus Iohannis si seful SIE, Mihai Razvan Ungureanu

Relatiile dintre presedintele Klaus Iohannis si seful SIE, Mihai Razvan Ungureanu, s-au racit mult in ultimele luni, acesta din urma fiind absent de la mai multe evenimente importante petrecute in ultima perioada, au confirmat pentru HotNews. ro mai multe surse politice, inclusiv de la Cotroceni. Nu este clar daca relatiile s-au deteriorat atat de mult incat seful statului sa-i ceara demisia, desi unele surse sustin ca acest lucru s-a intamplat insa seful SIE ar fi refuzat sa plece. HotNews. ro a cerut un punct de vedere de la seful SIE, insa acesta nu a raspuns.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu judecatorii CCR

Presedintele Klaus Iohannis a avut miercuri o intalnire cu judecatorii Curtii Constitutionale a Romaniei, context in care a fost subliniata importanta asigurarii independentei justitiei.

Klaus Iohannis, intalnire oficiala cu judecatorii CCR la Palatul Cotroceni (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis are miercuri o intalnire la Cotroceni cu judecatorii Curtii Constitutionale, la solicitarea lui Augustin Zegrean, dupa incheierea mandatelor a trei judecatori CCR,.

Relatii tensionate intre Klaus Iohannis si seful SIE, Mihai Razvan Ungureanu

Relatiile dintre presedintele Klaus Iohannis si seful SIE, Mihai Razvan Ungureanu, s-au racit mult in ultimele luni, acesta din urma fiind absent de la mai multe evenimente importante petrecute in ultima perioada, au confirmat mai multe surse politice, citate de HotNews. ro.

Liviu Dragnea, despre presedintele Klaus Iohannis: Pentru mine este o mare dezamagire

Presedintele PSD Liviu Dragnea considera ca seful statului Klaus Iohannis este o mare dezamagire dupa ce a avut sansa sa patroneze un proiect de tara sustinut de toate partidele si nu a.

Livia Stanciu a fost numita de Klaus Iohannis judecator al Curtii Constitutionale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind numirea Liviei Stanciu, actuala sefa a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in functia de judecator al Curtii Constitutionale pentru un mandat de 9 ani, incepand cu data de 13 iulie 2016. Livia Stanciu il va inlocui la CCR pe Augustin Zegrean, numit in urma cu 9 ani de presedintele de la acea vreme, Traian Basescu.

Livia Stanciu, numita de Klaus Iohannis judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind numirea Liviei Stanciu in functia de judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei pentru un mandat de 9 ani.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa alegeri: Evident ca eu nu voi analiza rezultatele unui partid. Nu aceasta este treaba presedintelui. in continuare cred ca este o obligatie a mea sa insist pe importanta schimbarii clasei politice (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis are o prima reactie dupa rezultatele de la alegerile locale. Seful statului a precizat ca va discuta despre rezultate dupa ce vor fi facute publice datele.

Surpriza majora pe care i-o pregateste Dacian Ciolos lui Klaus Iohannis

Guvernul Ciolos iese la atac cu o masura care va fi primita cu satisfactie de romani, dar il va mania pe presedintele Klaus Iohannis. Executivul va propune scaderea salariilor presedintelui,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )