Libnet.ro
UNICEF

19:00

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi, la Bacau, la o dezbatere a tinerilor privind viitorul tarii

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis participa, joi, la Bacau, la o dezbatere a tinerilor privind viitorul tarii

Klaus Iohannis efectueaza, joi, o deplasarea la Bacau unde va participa la inchiderea editiei 2017-2018 a programului Capitala Tineretului din Romania. Cu aceasta ocazie, seful statului va vizita societatea. continuă pe B1

Klaus Iohannis merge, joi, la Bacau. Pe agenda, participarea la o dezbatere cu tinerii privind viitorul Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis va ajunge joi la Bacau, acolo unde va vizita societatea comerciala Aerostar S. , GrupIndustrial Aeronautic - Bacau, si unde va participa la dezbaterea nationala Viziunea.

Presedintele Klaus Iohannis a incuviintat urmarirea penala a fostului ministru Sebastian Vladescu

Presedintele Klaus Iohannis a transmis marti ministrului Justitiei, Tudorel Toader, cererea de urmarire penala a fostului ministru Sebastian Vladescu. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis.

Presedintele Klaus Iohannis a cerut BNR sa nu se mai certe cu Guvernul

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut guvernatorului BNR sa incerce sa coopereze cu Guvernul astfel incat cele doua institutii sa nu aiba abordari diferite in privinta politicilor economice. Va fi de.

Presedintele Klaus Iohannis, acuzatii grave la adresa PSD: Politicile discutabile ale guvernelor PSD au dus la cresterea dobanzilor

Presedintele Klaus Iohannis aduce acuzatii grave la adresa PSD si afirma ca politicile discutabile ale partidului au dus la cresterea inflatiei si a dobanzilor in Romania. Mi-e fundamental gresit sa.

Presedintele Iohannis merge astazi la Bacau, unde va vizita compania Aerostar si va participa la o dezbatere cu tinerii

Presedintele Klaus Iohannis se va afla joi la Bacau, unde va vizita compania Aerostar si va participa la o dezbatere cu tinerii, informeaza news. ro.

Klaus Iohannis si-a cerut scuze comunitatilor evreiesti, dupa remarca la adresa lui Dragnea: Nu am vrut sa jignesc

Presedintele Klaus Iohannis si-a cerut scuze comunitatilor evreiesti, dupa ce a declarat, joi la Bacau, ca cine stie ce intelegeri secrete face cu evreii presedintele PSD Liviu Dragnea, in cadrul.

Replica lui Liviu Dragnea pentru Klaus Iohannis: N-am avut si nu o sa am niciodata intelegeri secrete cu nimeni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Bacau, ca vizita in Israel a premierului Viorica Dancila si a presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, este plina de ciudatenii, fara mandat si il.

Klaus Iohannis, despre vizita premierului Dancila la Israel: Vizita premierului e ciudata. Nu vorbeste in Israel despre Romania, vorbeste despre Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit la Bacau despre plecarea premierului Dancila in Israel, dar si despre presupusele stenograme care au aparut cu privire la discutia intre premier si seful.

Klaus Iohannis se intalneste cu conducerea BNR. Primele imagini de la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, miercuri, cu conducerea Bancii Nationale a Romaniei, informeaza Administratia Prezidentiala. La intalnire vor participa guvernatorul BNR, Mugur Isarescu,.

Klaus Iohannis se intalneste cu conducerea BNR

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, miercuri, cu conducerea Bancii Nationale a Romaniei, informeaza Administratia Prezidentiala. La intalnire vor participa guvernatorul BNR, Mugur Isarescu,.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )