Libnet.ro
UNICEF

18:46

Presedintele Klaus Iohannis si premierul participa la deschiderea tronsonului de Autostrada A7 - varianta ocolitoare Bacau

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis si premierul participa la deschiderea tronsonului de Autostrada A7 - varianta ocolitoare Bacau

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, miercuri, la deschiderea tronsonului de Autostrada A7 - varianta ocolitoare Bacau. Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, declara recent ca acest tronson era realizat, in urma cu un an, in proportie de 27%. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza, luni, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Potrivit agendei sefului statului, vizita va avea avea loc la ora 13,00. Duminica, presedintele Klaus Iohannis a vizitat.

Presedintele Klaus Iohannis a depus in cadrul ceremoniei dedicate Zilei Nationale si o corona de flori in memoria victimelor pandemiei de coronavirus

Presedintele Klaus Iohannis a depus marti in cadrul ceremoniei dedicateZilei Nationale o corona de flori in memoeia eroilor romani cazuti pentru apararea patriei, dar si pentru memoria victimelor.

Presedintele Klaus Iohannis: Niciodata in ultimele decenii nu am intampinat 1 Decembrie cu atata ingrijorare. Gandurile noastre se indreapta catre eroii acestui an, personalul medical, dar si catre victimele pandemiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis romanilor un mesaj cu ocazia Zilei Nationale in cadrul ceremoniei de la Arcul de Triumf, dupa intonarea imnului national si dupa cea depus o coroana de flori i.

Raed Arafat, facut cavaler de presedintele Klaus Iohannis

Medicul Raed Arafat a fost decorat de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul si Medalia Merit Sanitar in grad de Cavaler.

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza o vizita la Call Center DSP Bucuresti

Klaus Iohannis efectueaza astazi, la ora 11:00, o vizita la Call Center DSP Bucuresti, la Arena Nationala, a anuntat Administratia Prezidentiala.

ASTAZI Klaus Iohannis participa la deschiderea tronsonului de autostrada A 7, varianta ocolitoare Bacau

Presedintele Klaus Iohannis participa, astazi, la deschiderea tronsonului de autostrada A 7 - varianta ocolitoare Bacau.

Klaus Iohannis: Proiectele de infrastructura din zona Moldovei sunt de maxima importanta si vor fi realizate (VIDEO)

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, a participatmiercurila deschiderea tronsonului de autostrada A7 - varianta ocolitoare Bacau, despre care sustine ca a fost finalizat cu un an inainte de.

Presedintele Klaus Iohannis: Am decis sa fie redeschise pietele

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca pe fondul scaderii numarului zilnic de infectari cu COVID-19 si in urma consultarilor cu specialistii, a luat decizia de a redeschide pietele, la sfarsitul saptamanii curente.

Klaus Iohannis: Lumea ma acuza ca prea ii laud pe liberali si guvernul liberal. Nu, nu ii laud!

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut declaratii miercuri, in timp ce participa la deschiderea tronsonului de autostrada A7 - varianta ocolitoare Bacau.

VIDEO Iohannis:DSP-urile au fost total depasite la inceput. Unele inca mai sunt depasite

Presedintele Klaus Iohannis a realziat, duminica, o vizita la call-center-ul DSP Bucuresti. Seful statului a sustinut c anumite DSP-uri au fost total depasite de situatie in pandemie, iar unele inca mai au probleme.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )