Libnet.ro
UNICEF

22:45

ASTAZI Klaus Iohannis participa la deschiderea tronsonului de autostrada A 7, varianta ocolitoare Bacau

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ASTAZI Klaus Iohannis participa la deschiderea tronsonului de autostrada A 7, varianta ocolitoare Bacau

Presedintele Klaus Iohannis participa, astazi, la deschiderea tronsonului de autostrada A 7 - varianta ocolitoare Bacau. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Klaus Iohannis si premierul participa la deschiderea tronsonului de Autostrada A7 - varianta ocolitoare Bacau

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, miercuri, la deschiderea tronsonului de Autostrada A7 - varianta ocolitoare Bacau. Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, declara recent ca acest tronson era realizat, in urma cu un an, in proportie de 27%.

Klaus Iohannis: Lumea ma acuza ca prea ii laud pe liberali si guvernul liberal. Nu, nu ii laud!

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut declaratii miercuri, in timp ce participa la deschiderea tronsonului de autostrada A7 - varianta ocolitoare Bacau.

Klaus Iohannis: Proiectele de infrastructura din zona Moldovei sunt de maxima importanta si vor fi realizate (VIDEO)

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, a participatmiercurila deschiderea tronsonului de autostrada A7 - varianta ocolitoare Bacau, despre care sustine ca a fost finalizat cu un an inainte de.

Marcel Ciolacu: Legea cu deschiderea pietelor este trimisa la promulgare de aproape 20 de zile. Klaus Iohannis minte

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca presedintele Klaus Iohannis minte din nou, deoarece a primit de aproape 20 de zile la promulgare legea care prevede deschiderea.

Klaus Iohannis a anuntat cand se vor vaccina politicienii

Primii care vor face vaccinul anti-COVID-19 sunt cei din sistemul medical, intre care si voluntarii care vor participa la imunizare, si populatia vulnerabila, iar Administratia Prezidentiala si Guvernul se va vaccina cu a doua transa de vaccin, a declarat, duminica, presedintele Klaus Iohannis.

KLAUS IOHANNIS: Romanii care au plecat in minivacanta sa respecte cu strictete masurile anti-COVID

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis astazi celor care au plecat in minivacanta de Sfantul Andrei si 1 Decembrie sa se distreze, dar sa respecte cu strictete masurile pentru prevenirea infectarii cu noul coronavirus.

Klaus Iohannis a anuntat redeschiderea pietelor de la sfarsitul saptamanii

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat astazi ca impreuna cu Guvernul a hotarat redeschiderea pietelor incepand cu finalul acestei saptamani.

Klaus Iohannis, in vizita la Spitalul Universitar din Bucuresti

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va merge astazi la ora 13:00 in vizita la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti.

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza o vizita la Call Center DSP Bucuresti

Klaus Iohannis efectueaza astazi, la ora 11:00, o vizita la Call Center DSP Bucuresti, la Arena Nationala, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Ce se va intampla cu infectarile covid-19 dupa alegeri. Klaus Iohannis a facut un anunt dubios

Miza alegerilor parlamentare din 6 decembrie este una foarte mare, mai ales in aceasta perioada. Fiecare politician sau partid se agata de orice pentru a-si atrage voturile romanilor. Ultimele declaratii facute de Presedintele Kaus Iohannis arata disperarea si pierderea de sub control a situatiei de catre PNL. Presedintele Klaus Iohannis: Mergem in siguranta la alegerile .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )