Libnet.ro
UNICEF

18:46

Presedintele Klaus Iohannis, in prima zi de Bookfest: imi doresc ca oamenii sa fie mai informati

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis, in prima zi de Bookfest: imi doresc ca oamenii sa fie mai informati

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a participat miercuri, la Romexpo, la evenimentul de lansare a volumului EU. RO - Un dialog deschis despre Europa, in cadrul programului primei zile a Salonului International de Carte Bookfest. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis deschide prima zi de Bookfest prin lansarea cartii EU.RO Un dialog deschis despre Europa

Carti noi semnate de presedintele Klaus Iohannis si de scriitorii Dan C. Mihailescu, Lucian Boia, Vintila Mihailescu, Horia-Roman Patapievici, Mircea Cartarescu, Gabriel Liiceanu, Adrian Cioroianu vor fi lansate la Salonul de Carte Bookfest, desfasurat de maine pana duminica la Romexpo.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa, miercuri, ora 17:00, la Palatul Cotroceni.

Presedintele Klaus Iohannis nu va accepta propunerea de numire a lui Titus Corlatean in functia de vicepremier (surse)

Presedintele Klaus Iohannis nu va accepta propunerea de numire a lui Titus Corlatean in functia de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei, au declarat surse politice.

Presedintele Klaus Iohannis face o declaratie de presa la ora 17.00

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine joi, la ora 17:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni.

Presedintele Klaus Iohannis face o declaratie de presa la ora 17.00

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va sustine joi, la ora 17:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis, la reuniunea informala a Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis participa la summitul Partidului Popular European PPE), precum si la reuniunea informala a Consiliului European, ce va avea loc marti, la Bruxelles, informeaza Agerpres. Potrivit.

KLAUS IOHANNIS: Titus Corlatean nu va fi ministru la nimic

ACTUALIZARE Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca a convocat partidele la consultari saptamana viitoare, pentru a decide cum se va pune in practica rezultatul de la referendumul din 26 mai. ---- Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca nu va accepta propunerea de numire a lui Titus Corlatean ca membru al Guvernului.

Eugen Tomac: PMP va lua parte la consultarile organizate de presedintele Iohannis pe tema implementarii referendumului

PMP va participa la consultarile organizate de Presedintele Klaus Iohannis,saptamana viitoare, cu privire la punerea in aplicare a rezultatului referendumului din 26 mai, a precizat Eugen Tomac,.

KLAUS IOHANNIS: PPE merge mai departe cu Weber pentru PE

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca Partidul Popular European va merge mai departe cu Manfred Weber candidat pentru presedintia Comisiei Europene, el subliniind ca nimeni nu poate forma insa o majoritate in Parlamentul European fara Popularii Europeni si ca negocierile trebuie purtate cu fermitate, informeaza Agerpres.

Europarlamentare 2019. REZULTATE dupa numararea a peste 99% dintre voturi: PNL - 26,83%, PSD- 23,42%, USR-PLUS - 21.29%. ALDE nu intra in Parlamentul European

Luni, Biroul Electoral Centra BEC) a publicat rezultatele alegerilor europarmanetare 2019, precum si ale referendumului solicitat de Presedintele Klaus Iohannis. Pana la ora transmiterii acestei stiri au fost.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )