Libnet.ro
UNICEF

12:15

Presedintele Klaus Iohannis face o declaratie de presa la ora 17.00

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis face o declaratie de presa la ora 17.00

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine joi, la ora 17:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis face o declaratie de presa la ora 17.00

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va sustine joi, la ora 17:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni.

Presedintele Iohannis face declaratii de presa la ora 12.00

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa la ora 12. 00, a anuntat Administratia prezidentiala.

Klaus Iohannis, declaratii de presa la ora 12.00. LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa la ora 12. Anuntul Administratiei Prezidentiale vine in contextul in care Referendumul pe teme de justitie convocat de presedinte este foarte aproape de.

Presedintele Klaus Iohannis nu va accepta propunerea de numire a lui Titus Corlatean in functia de vicepremier (surse)

Presedintele Klaus Iohannis nu va accepta propunerea de numire a lui Titus Corlatean in functia de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei, au declarat surse politice.

Presedintele Klaus Iohannis deschide prima zi de Bookfest prin lansarea cartii EU.RO Un dialog deschis despre Europa

Carti noi semnate de presedintele Klaus Iohannis si de scriitorii Dan C. Mihailescu, Lucian Boia, Vintila Mihailescu, Horia-Roman Patapievici, Mircea Cartarescu, Gabriel Liiceanu, Adrian Cioroianu vor fi lansate la Salonul de Carte Bookfest, desfasurat de maine pana duminica la Romexpo.

Iohannis: Romanii au dat o lectie dura populismului / PNL si USR-PLUS pot pune baza unei colaborari ca altenativa la actuala majoritate falimentara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca romanii care au votat covarsitor DA la referendum au dat o lectie dura populismului si demagogiei. De asemenea, a precizat seful statului, rezultatele de la alegerile europarlamentare arata ca PNL si USR-PLUS pot constitui alternativa la actuala majoritate falimentara.

Klaus Iohannis, declaratii de presa la Palatul Cotroceni de la ora 17

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine joi, 30 mai, de la ora 17:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni .

Klaus Iohannis, la reuniunea informala a Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis participa la summitul Partidului Popular European PPE), precum si la reuniunea informala a Consiliului European, ce va avea loc marti, la Bruxelles, informeaza Agerpres. Potrivit.

Ora 17.00. Klaus Iohannis anunta daca- i accepta pe ministrii propusi de PSD

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa la Cotroceni, la ora 17. Seful statului va anunta daca accepta remanierea propusa de premierul Viorica Dancila.

Klaus Iohannis, dupa euroalegeri: De azi incepe schimbarea. PNL si USR-PLUS pot fi alternative la guvernarea PSD

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine de la ora 12. 00 o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, anunta administratia prezidentiala.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )