Libnet.ro
UNICEF

05:45

Presedintele Klaus Iohannis va promulga vineri legea care permite decontarea tratamentului pe toata durata vietii victimelor de la Colectiv

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis va promulga vineri legea care permite decontarea tratamentului pe toata durata vietii victimelor de la Colectiv

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri, ca va promulga peste doua zile, legea care permite decontarea tratamentului pe toata durata vietii victimelor de la Colectiv. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, despre momentul in care presedintele PSD a incalcat normele de distantare: Din fericire, in pandemie e PNL la guvernare

Presedintele Klaus Iohannis, a vorbit miercuri seara, despre momentul in care presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a incalcat masurile de restrictie impuse de autoritati in contextul.

Presedintele Klaus Iohannis: Lupta cu virusul se desfasoara pe doua fronturi in zona de preventie si in spitale Avem 3.065 de paturi de Terapie Intensiva pentru toti pacientii si 2.252 de ventilatoare mecanice (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut o serie de precizari, marti, la capatul discutiei cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, si mai multi experti, care i-au prezentat o analiza a resurselor din.

Legea referitoare la Programul national de racordare a populatiei la sistemul inteligent de distributie a gazelor natural, promulgata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care aproba OUG privind masurile din Programul National pentru racordare a populatiei la sistemul inteligent de distributie a gazele naturale, anunta Administratia.

Presedintele Klaus Iohannis, despre cum vor fi cheltuite cele 80 de miliarde de euro de la UE: Autostrazi, Sanatate, Educatie

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre Planul national de redresare si rezilienta pe care Romania il va urma pentru a iesi din criza generata de pandemia de coronavirus. Seful statului a explicat, intr-o conferinta de presa tinuta la palatul Cotroceni, pe ce se vor duce 80 de miliarde de euro, bani europeni, in urmatorii 9 ani - Autostrazi, Sanatate si Educatie.

KLAUS IOHANNIS: Avem 3065 de paturi ATI pentru toti pacientii, la nivel national

Capacitatea sectiilor de Terapie Intensiva este in continua crestere, a declarat presedintele Klaus Iohannis, ieri, dupa intalnirea pe care a avut-o la Palatul Cotroceni cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii si cu experti din domeniul medical.

KLAUS IOHANNIS ATACA LA CCR LEGEA VANATORII: Vanatoarea cu pasari de prada - permisa de deputati, dar calificata drept braconaj de actul normativ

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat, ieri, Curtea Constitutionala a Romaniei, cu privire la recentul act normativ adoptat de Parlament prin care este modificata si completata legea vanatorii si protectiei fondului cinegetic nr.

KLAUS IOHANNIS: Implicarea armatei in lupta cu COVID-19 a fost exemplara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, azi, cu ocazia Zilei Armatei, ca traim vremuri exceptionale in care militarii sunt angajati intr-un altfel de razboi, cu un inamic nevazut si foarte dificil de combatut, noul coronavirus.

KLAUS IOHANNIS: Din fericire, acum, in pandemie, e PNL la guvernare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca din fericire, acum, in pandemie, e PNL la guvernare si impreuna cu el cauta solutii pentru limitarea raspandirii virusului. Cum credeti ca ar fi fost cu o guvernare PSD, daca conducerea PSD-ului nu respecta cele mai elementare norme, a afirmat seful statului, referindu-se la prezenta lui Marcel Ciolacu intr-un restaurant, fara a respecta normele sanitare.

Salariul Patriarhului Daniel. Are venituri lunare mai mici sau mai mari decat presedintele Klaus Iohannis?

Numele lui parca il auzim tot mai des de cand e pandemie de coronavirus in Romania. Patriarhul Daniel i-a incurajat mereu pe credinciosi la rugaciune, mai ales in aceste momente complicate nu doar pentru Romania, ci pentru intreaga lume. Pentru activitatea sa din cadrul biserii, Patriarhul Daniel primeste un salariu pe masura, aproape cat presedintele tarii, Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis: Voi promulga legea care da tratament gratuit pe viata victimelor din Colectiv (VIDEO)

Vineri, 30 octombrie 2020, se implinesc 5 ani de la tragedia de la Colectiv. in acest context, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca va promulga legea care da tratament gratuit pe viata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )