Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis in Parlament legea privind incompatibilitatea alesilor locali (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis a retrimis in Parlament legea privind incompatibilitatea alesilor locali (VIDEO)

Proiectul de lege adoptat de parlamentari in care se permite alesilor locali sa faca parte din Adunarile Generale ale Actionarilor AGA) ale societatilor de interes local a fost retrimis de presedintele. continuă pe B1

Klaus Iohannis intoarce in Parlament legea care ii scapa pe alesii locali de incompatibilitate. Proiectul era initiat de PNL

Presedintele Klaus Iohannis a intors la reexaminare legea care le permitea alesilor locali -primari, viceprrimari, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene - sa poata face parte din adunarile generale ale societatilor comerciale de interes local, fara sa fie platiti. Proiectul legislativ a fost initiat de PNL si sustinut de UDMR.

Presedintele Klaus Iohannis a discutat cu sefii SRTv si SRR despre eliminarea taxei radio-tv

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, luni, la Palatul Cotroceni, cu presedintele director-general al Societatii Romane de Televiziune SRTv), Irina Radu, si presedintele director-general al Societatii Romane de Radiodifuziune SRR), Ovidiu Miculescu, despre legea privind eliminarea unor taxe si tarife, printre care si a taxei radio-tv.

Incompatibilitatea alesilor locali, la reexaminare

Presedintele Klaus Iohannis a trimis la reexaminare Parlamentatului legea privind incompatibilitatea alesilor locali, proiect care prevede ca ei pot face parte din Adunarile Generale ale Actionarilor ale societatilor de interes local.

Legea care interzice tigarile cu arome, promulgata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, Legea care interzice comercializarea tigarilor cu arome, la 30 de zile de la publicarea in Monitorul Oficial urmand sa fie interzise produsele din tutun cu arome, iar cele mentolate vor disparea de pe piata pana in 2019.

Klaus Iohannis cere dezbatere publica pe tema eliminarii taxei radio-TV si critica graba parlamentarilor de a schimba legea: S-a ajuns intr-o zona populista - electoralista (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat miercuri la targul agricol Indagra organizat la Romexpo. Seful statului a raspuns intrebarilor adresate de jurnalisti la plecare, discutand despre ultimele.

Klaus Iohannis, despre majorarile salariale: Parlamentul a ajuns intr-o zona populist-electoralista unde nu ar trebui sa ajunga

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca Parlamentul a ajuns intr-o zona populist-electoralista, referindu-se la Legea care prevede majorari salariale pentru angajatii din educatie si sanatate.

Klaus Iohannis a deschis targul agricol Indagra: La eveniment, presedintele a botezat un miel (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a inaugurat editia de anul acesta a targului agricol Indagra. Seful statului spune ca suntem de drumul cel bun in privinta agriculurii si ca tinerii ar trebui sa.

FOTO: Klaus Iohannis a vizitat targul INDAGRA. Un oier i-a cerut sefului statului sa boteze un miel: Tase, Tase, domnule presedinte!

Presedintele Klaus Iohannis a participat, miercuri dimineata, la targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii INDAGRA), organizat la Romexpo. Seful statului a vizitat mai multe standuri si a stat de vorba cu agricultorii. La un moment dat, un oier i-a cerut acestuia sa boteze un miel, iar presedintele a fost de acord cu numele de Tase.

Klaus Iohannis, subiect de ironii pentru britanici: Sangele ne-a inghetat in vene dupa ce am aflat ca Marea Britanie va avea de discutat cu un transilvanean despre Brexit

Presedintele Klaus Iohannis este ironizat de britanici! Tabloidul The Sun scrie ca englezilor le-a inghetat sangele in vene cand au aflat ca Iohannis va fi responsabil de negocierile finale.

Klaus Iohannis: Digitalizarea contribuie la reducerea coruptiei. Prin solutii digitale, interactiunea dintre stat si cetatean va deveni mai simpla

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca digitalizarea va contribui la reducerea coruptiei, iar astfel interactiunea dintre stat si cetatean va deveni mai simpla si mai ieftina, informeaza DC.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )