Libnet.ro
UNICEF

07:30

Presedintele Klaus Iohannis sustine o conferinta de presa la ora 18:00

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis sustine o conferinta de presa la ora 18:00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine miercuri, de la ora 18. 00, o conferinta de presa. La finalul conferintei, Seful Statului va primi intrebari de la jurnalisti. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis anunta scaderea infectiilor cu SARS-Cov-2: Nu exista intentie de a intra in lockdown dupa alegeri!

Presedintele Klaus Iohannis sustine, incepand cu ora 18. 00 o conferinta de presa, dupa ce a avut o noua intalnire cu ministrul Sanatatii si cu ceilalti specialisti responsabili de controlarea pandemiei. Seful statului spune ca scaderea infectiilor este destul de pronuntata.

VIDEO Klaus Iohannis: Nu intentionez sa promovez instituirea unei carantine la nivel national dupa alegerile din 6 decembrie

Presedintele Klaus Iohannis a dat asigurari miercuri seara ca nu exista intentia de a se institui o carantina la nivel national dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie. Lockdown-ul nu se intampla, a spus seful statului, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni.

ASTAZI: Presedintele Klaus Iohannis, in vizita la Institutul Clinic Fundeni

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza duminica Institutul Clinic Fundeni, iar la final va sustine declaratii de presa, conform news. ro.

Presedintele Klaus Iohannis, in vizita la Institutul Clinic Fundeni

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza duminica Institutul Clinic Fundeni, iar la final va sustine declaratii de presa.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se intampla acum in tara

Presedintele Klaus Iohannis a avut luni, 23 noiembrie, o sedinta la Palatul Cotroceni. Tema acestei sedinte a fost campania nationala de vaccinare impotriva COVID-19, problema de siguranta nationala. Mesaj de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se intampla acum in Romania La intalnire au participat si Nicolae Ciuca, ministrul Apararii Nationale, Marcel Vela, ministrul .

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care modifica procedura adoptiei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, o lege care modifica procedura adoptiei. Este vorba despre modificarea si completarea Legii nr. 2732004 privind procedura adoptiei, precum si pentru.

Presedintele Klaus Iohannis, sedinta la Palatul Cotroceni pentru clarificarea tuturor aspectelor legate de vaccinarea anti-COVID. Vor participa ministrii Apararii, Sanatatii si de Interne

Luni, presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa se intalneasca la Palatul Cotroceni, cu ministrii Sanatatii, Apararii si de Interne. Tema sedintei priveste stabilirea tuturor aspectelor cu privire la.

Presedintele Klaus Iohannis, in vizita la Institutul Clinic Fundeni, duminica dimineata

Presedintele Klaus Iohannis face duminica dimineata oin vizita la Institutul Clinic Fundeni. Potrivit Administratiei Prezidentiale, dupa vizita programata laora 09. 30, seful statului va.

Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la ora 19.00, la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va sustine marti, la ora 19. 00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala. Reprezentantii Presedintiei nu au precizat pe ce tema va face.

Klaus Iohannis, declaratii de presa la ora 17.00, dupa sedinta de la Cotroceni pe tema campaniei de vaccinare anti-COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, luni, la ora 17. 00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia prezidentiala. Declaratiile sefului statului au loc la finalul sedintei pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )