Libnet.ro
UNICEF

17:15

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, implineste 57 de ani

Antena3 Antena3,
Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, implineste 57 de ani

Klaus Iohannis isi sarbatoreste ziua de nastere. Presedintele implineste varsta de 57 de ani. Pe agenda publica a sefului statului figureaza un singur eveniment: primirea, la ora 17:00, la. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis implineste 57 de ani. Cine este sibianul care conduce Romania

Presedintele Romaniei implineste, luni, 57 de ani. Klaus Werner Iohannis, s-a nascut la 13 iunie 1959, la Sibiu, intr-o familie de sasi transilvaneni. A copilarit pe strazile vechi, din apropierea Centrului istoric, intr-o comunitate diversa, acolo unde aveau sa regaseasca mereu calmul si ordinea .

Klaus Iohannis, despre masacrul din Orlando: in aceste momente dificile, Romania este alaturi de Statele Unite ale Americii

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a postat pe pagina sa oficiala de Facebook un mesaj de condoleante pentru familiile victimelor masacrului din Orlando, unde 50 de persoane au murit, iar alte 53 au fost.

FOTO. E ziua presedintelui Klaus Iohannis. Vezi ce-i transmit romanii

Romanii isi felicita, luni, presedintele care implineste 57 de ani. Klaus Werner Iohannis, s-a nascut la 13 iunie 1959, la Sibiu, intr-o familie de sasi transilvaneni.

Pompierul mort la datorie in incendiul de la Jilava, decorat post-mortem de Iohannis

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis l-a decorat post-mortem pe pompierul de 35 de ani care a murit in incendiul de la fabrica de incaltaminte de la Jilava, potrivit unui comunicat al.

Klaus Iohannis: Dumneavoastra, alegatorii, trebuie sa schimbati, prin vot, felul in care actioneaza partidele politice LIVE

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a programat o declaratie de presa incepand cu ora 17:30. Urmareste LIVE declaratia presedintelui Stire in curs de.

Klaus Iohannis: Dumneavoastra, alegatorii, trebuie sa schimbati, prin vot, felul in care actioneaza partidele politice

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a programat o declaratie de presa incepand cu ora 17:30. Urmareste LIVE declaratia presedintelui Stire in curs de.

Klaus Iohannis, mesaj de sustinere pentru echipa nationala: Tricolorii sa faca o figura cat mai frumoasa. Hai, Romania!

Campionatul European de Fotbal 2016 este la un pas de a incepe, cu meciul de debut dintre Frata si echipa nationala a Romaniei, partida jucata pe Stade de France. Alaturi de echipa nationalp este si.

Klaus Iohannis, analiza dupa alegeri: Devine si mai evident ca noul Parlament trebuie sa evalueze foarte serios alegerile locale in doua tururi

Presedintele Klaus Iohannis a facut o scurta analiza dupa alegerile locale din urma cu o saptamana. Seful statului sustine ca este nevoie ca, pe viitor, primarii sa fie alesi in doua turui de scrutin.

Klaus Iohannis, pe Facebook: 45.000 elevi nu vor intra in examenul de bacalaureat

Presedintele Klaus Iohannis a transmis succes tuturor elevilor care dau anul acesta examenul de bacalaureat, aratand ca peste 45. 000 elevi din clasele a XII-a si a XIII-a nu vor intra in examen, iar.

Klaus Iohannis: Peste 45.000 elevi nu vor intra in examenul de Bacalaureat

Presedintele Klaus Iohannis le-a urat succes elevilor care incep, luni, examenul de Bacalaureat. Totodata, el a atras atentia ca peste 45. 000 de elevi din clasele a XII-a si a XIII-a nu vor intra in examen, precizand ca este nevoie sa investim mai mult efort in procesul educational.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )