Libnet.ro
UNICEF

22:00

Klaus Iohannis, mesaj de sustinere pentru echipa nationala: Tricolorii sa faca o figura cat mai frumoasa. Hai, Romania!

B1 B1,
Klaus Iohannis, mesaj de sustinere pentru echipa nationala: Tricolorii sa faca o figura cat mai frumoasa. Hai, Romania!

Campionatul European de Fotbal 2016 este la un pas de a incepe, cu meciul de debut dintre Frata si echipa nationala a Romaniei, partida jucata pe Stade de France. Alaturi de echipa nationalp este si. continuă pe B1

MAI puternici in echipa. Mesajul Ministerului de Interne pentru Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei (VIDEO)

Asteptarea a luat sfarsit, iar Romania va debuta in sfarsit la un turneu final dupa o pauza de opt ani. Opt ani in care am suferit, am tinut cu alte tari si am cantat alte.

Romania-Franta: incurajarea lui Daenerys pentru echipa nationala te va face sa razi in hohote

Euro 2016 incepe vineri, odata cu meciul Romania Franta, iar reactiile internaute deja au inceput sa apara. Noua ne-a atras atentia cea de mai sus, in mod deosebit. Motivul e simplu: nu e doar despre mult-asteptatul meci Romania Franta, ci si despre unul dintre cele mai dragi personaje din Game of Thrones, Daenerys [].

Klaus Iohannis s-ar putea deplasa in Franta pentru a incuraja nationala de fotbal la EURO 2016

Klaus Iohannis este cunoscut pentru pasiunea sa pentru sport si acest lucru ar putea sa-l faca sa mearga in Franta pentru a asista la meciurile nationalei de fotbal. Desi anumite surse din anturajul.

100 de minute: Senatorul PNL care l-a criticat pe Iohannis, mesaj pentru liberalii care doresc excluderea lui din partid

Senatorul liberal Cristian Bodea, care a criticat PNL ca a ascultat de Klaus Iohannis si a marcat, din aceasta cauza, un esec la alegerile din 5 iunie, a afirmat la 100 de minute ca o eventuala.

EURO 2016. Mesajul presedintelui Klaus Iohannis pentru tricolori

Mai sunt doar cateva minute pana la meciul Franta Romania, din deschiderea Euro 2016. Presedintele Klaus Iohannis.

Sefa ICCJ, Livia Stanciu, numita judecator al CCR. Klaus Iohannis a semnat mandatul (VIDEO)

Sefa ICCJ, Livia Stanciu, a fost aleasa de Klaus Iohannis pentru postul de judecator al Curtii Constitutuionale numit la propunerea Presedintiei. Seful statului a semnat decretul de numire al acesteia.

Livia Stanciu, numita de Klaus Iohannis judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind numirea Liviei Stanciu in functia de judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei pentru un mandat de 9 ani.

Livia Stanciu a fost numita de Klaus Iohannis judecator al Curtii Constitutionale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind numirea Liviei Stanciu, actuala sefa a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in functia de judecator al Curtii Constitutionale pentru un mandat de 9 ani, incepand cu data de 13 iulie 2016. Livia Stanciu il va inlocui la CCR pe Augustin Zegrean, numit in urma cu 9 ani de presedintele de la acea vreme, Traian Basescu.

SURSE Relatii tensionate intre presedintele Klaus Iohannis si seful SIE, Mihai Razvan Ungureanu

Relatiile dintre presedintele Klaus Iohannis si seful SIE, Mihai Razvan Ungureanu, s-au racit mult in ultimele luni, acesta din urma fiind absent de la mai multe evenimente importante petrecute in ultima perioada, au confirmat pentru HotNews. ro mai multe surse politice, inclusiv de la Cotroceni. Nu este clar daca relatiile s-au deteriorat atat de mult incat seful statului sa-i ceara demisia, desi unele surse sustin ca acest lucru s-a intamplat insa seful SIE ar fi refuzat sa plece. HotNews. ro a cerut un punct de vedere de la seful SIE, insa acesta nu a raspuns.

Liviu Dragnea, despre presedintele Klaus Iohannis: Pentru mine este o mare dezamagire

Presedintele PSD Liviu Dragnea considera ca seful statului Klaus Iohannis este o mare dezamagire dupa ce a avut sansa sa patroneze un proiect de tara sustinut de toate partidele si nu a.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )