Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ce avere are presedintele american Donald Trump

B1 B1,
Ce avere are presedintele american Donald Trump

Donald Trump, infectat recent cu noul coronavirus,continua sa fie unul dintre cei mai bogati americani, iin ciuda faptului ca pandemia de coronavirus a lovit puternic in afcerile sale, asa cum arata noile. continuă pe B1

Presedintele american, Donald Trump, si sotia sa, Melania, testati pozitiv pentru infectia cu coronavirus

Presedintele SUA, Donald Trump, si sotia sa, Melania, au fost testati pozitiv pentru infectiacu noul coronavirus. Anuntul a fost facut printr-un mesaj publicat pe contul de Twitter al liderului de la Casa Al.

Presedintele SUA Donald Trump a anuntat ca se externeaza

Presedintele SUA Donald Trump a anuntat ca se externeaza din spital intrucat s-a vindecat de coronavirus. Liderul american a anuntat pe Twitter ca va parasi Walter Reed Medical Center la ora locala 6.

Starea de sanatate a lui Donald Trump, infectat cu SARS-CoV-2. Cum se simte presedintele internat in spital (VIDEO)

Medicii de la Spitalul Militar Walter Reed, acolo unde este internat presedintele SUA, infectat cu noul coronavirus. Starea de sanatatea a lui Donald Trump este una buna, presedintele nefiind conectat la aparatele.

Trump infectat cu coronavirus: Ce stim si ce nu stim la acest moment

Presedintele american Donald Trump si Prima Doamna, Melania, au anuntat ca sunt infectati cu coronavirus, iar la putin timp dupa aparitia informatiei au aparut si cateva intrebari fara raspuns.

Vladimir Putin i-a oferit lui Donald Trump vaccinul Sputnik-V, dupa ce presedintele american s-a infectat cu coronavirus

Vladimir Putin sare in ajutorul lui Donald Trump, dupa ce presedintele american a anuntat ca s-a infectat cu coronavirus. Un oficial rus a anuntat ca Rusia se ofera sa il vaccineze pe presedintele american cu Sputnik-V, vaccinul rusesc aflat intr-o faza avansata de testare.

De ce unii nu cred ca Trump este infectat cu noul coronavirus

Presedintele american Donald Trump s-a internat dupa ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, dar nu toata lumea crede ca este bolnav.

VIDEO Donald Trump nu este pe oxigen si nu mai are febra - anunta medicul sau

Presedintele american Donald Trump, diagnosticat cu Covid-19, nu primeste in acest moment oxigen suplimentar si nu mai are febra de 24 de ore, a informat sambata medicul Casei Albe, Sean Conley, dand asigurari ca liderul SUA se simte foarte bine, relateaza AFP.

Donald Trump, mesaj video din spital. Cred ca ma voi intoarce curand si sunt nerabdator sa termin campania asa cum am inceput-o

Presedintele american, Donald Trump, a postat un mesaj video de 4 minute incare a oferit detalii legate de starea sa de sanatate. Acesta spuneca se simte bine, iar sotia sa, Melania are o stare de.

Presedintele SUA ar putea fi externat chiar luni. Cum se mai simte Donald Trump, potrivit medicului sau

Presedintele american Donald Trump ar putea fi externat din spital chiar luni, pe masura ce continua sa se recupereze din COVID-19, sustin doctorii sai, potrivit Sky News. Donald Trump, presedintele SUA, ar.

Donald Trump, prima declaratie din spital. Urmatoarele 48 de ore sunt cruciale pentru presedintele american

Sunt bine, cred ca ma intorc curand!. Declaratia a fost facuta de presedintele american, Donald Trump, chiar de la Spitalul Militar Walter Reed, unde se afla internat dupa ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )