Libnet.ro
UNICEF

17:15

Presedintele UNJR, Dana Girbovan: in arhiva SIPA sunt si cartile de munca ale fostilor ofiteri

România Liberă România Liberă,
Presedintele UNJR, Dana Girbovan: in arhiva SIPA sunt si cartile de munca ale fostilor ofiteri

Presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania UNJR), Dana Girbovan, a declarat, miercuri, ca in arhiva Serviciului Intern de Protectie si Anticoruptie SIPA) se afla si cartile de munca ale fostilor angajati, care au nevoie de aceste documente pentru dosarele de pensionare. continuă pe România Liberă

Presedintele UNJR, Dana Girbova. Raspunderile magistratilor au ajuns sa fie, unele excesive, altele ineficiente

Presedintele UNJR, Dana Girbovan, a afirmat ca multi dintre cei care aduc in discutie subiectul raspunderii magistratilor nu precizeaza concret la ce tip de raspundere se refera, potrivit Agerpres.

Dana Girbovan: Monica Macovei a spus ca Ponta e santajabil cu ajutorul SIPA

Dana Girbovan a vorbit in urma cu scurt timp despre scandalul referitor la arhiva SIPA. Presedintele UNJR este de parere ca este timpul sa se faca lumina in acest caz. Acest subiect.

Tariceanu, dupa ce Andronic a scris ca au fost copiate si sustrase dosare din arhiva SIPA: Nu imi aduc aminte de raport/ Predoiu: In mandatul meu nu s-a intrat in arhiva SIPA/ Ce spune ministrul Toader

Presedintele Senatului Calin Popescu-Tariceanu a declarat luni ca la nivelul ministerului de Justitie se poate constitui o comisie pentru a verifica ce s-a intamplat cu dosare din arhiva SIPA, precizand ca el nu isi aminteste de un raport intocmit in timpul mandatului sau de premier de ministrul de Justitie din 2007, Tudor Chiuariu si trimis catre CSAT de catre succesorul sau Catalin Predoiu. Tariceanu a afirmat ca aceste arhive ar putea sa contina informatii compromitatoare la adresa unor magistrati cu care ei sa fie santajati. Dan Andronic a scris in Evenimentul Zilei ca parte din arhiva SIPA - care ar contine de la 10. 000 de dosare pana la 21. 000 de documente, inclusiv 3. 000 de dosare ale magistratilor - a fost copiata, iar unele documente au fost sustrase si chiar distruse.

Tariceanu sustine ca arhiva SIPA ar trebui distrusa, ca sa nu devina instrument de santaj. Ministrul Justitiei anuntase ca vrea sa desecretizeze arhiva

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat miercuri, la B1 Tv, ca arhiva SIPA ar trebui distrusa, pentru a nu mai exista niciun fel de instrument de santaj impotriva unor judecatori si procurori aflati in activitate.

Tariceanu: Arhiva SIPA ar trebui distrusa

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca arhiva SIPA ar trebui distrusa, pentru a nu mai exista niciun fel de instrument de santaj la adresa unor judecatori si procurori.

Am cerut SRI o informare privind modul in care a fost gestionata arhiva SIPA

Presedintele Comisiei de control al SRI, Adrian Tutuianu, a declarat, ieri, la Parlament, ca a solicitat Serviciului Roman de Informatii o informare cu privire la modul in care a fost gestionata arhiva SIPA, din raspunsul primit rezultand faptul ca Serviciul nu a avut nicio implicare in gestionarea arhivei acestei structuri.

Presedintia Romaniei intervine in scandalul privind arhiva SIPA. Informatiile despre magistrati, care ar fi fost copiate ilegal, erau clasificate

Presedintele Klaus Iohannis a luat pozitie, prin intermediul purtatoarei sale de cuvant, Madalina Dobrovolschi, in controversa iscata in spatiul public de jurnalistul Dan Andronic, cu privire la arhiva SIPA.

Liviu Dragnea: Daca Tudorel Toader nu desecretizeaza raportul privind arhiva SIPA, increderea in el va fi aproape de zero

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara, in cadrul unei emisiuni la Antena 3, ca daca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este un om corect si de buna-credinta, atunci va desecretiza raportul facut in cadrul ministerului cu privire la disparitia unor dosare din arhiva SIPA, in caz contrar, increderea pe care o are in el va fi aproape de zero.

Presedinta instantei supreme: Arhiva SIPA ar trebui desecretizata, pentru a inlatura suspiciunile. CSM vrea explicatii de la MJ privind arhiva SIPA

Presedinta instantei supreme, Cristina Tarcea, a declarat marti, inainte de sedinta de plen a Consiliului Superior al Magistraturii CSM), ca arhiva SIPA ar trebui desecretizata pentru a inlatura suspiciunile care planeaza asupra acestor documente de 15 ani.

Ministrul Justitiei: Voi desecretiza arhiva SIPA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri ca va desecretiza arhiva SIPA in cel mai scurt timp. Tudorel Toader a afirmat luni ca nu are cunostinta ca arhiva SIPA ar fi fost copiata, dar,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )