Libnet.ro
UNICEF

21:45

Scenariu-soc: Alegerile prezidentiale, amanate din cauza semnaturilor false

Antena3 Antena3,
Scenariu-soc: Alegerile prezidentiale, amanate din cauza semnaturilor false

Un scenariu socant a fost aruncat in spatiul public de fostul presedinte CCR. Alegerile prezidentiale din noiembrie sa fie amanate pentru ca toate listele depuse de candidatii la prezidentiale contin. continuă pe Antena3

Alegerile prezidentiale ar putea fi amanate din cauza problemelor cu listele de semnaturi

Augustin Zegrean, fost presedinte al Curtii Constitutionale, este de parere ca toate listele de semn.

BEC a sesizat Parchetul in privinta semnaturilor false depuse de opt candidati la prezidentiale. Catarama si Cumpanasu, printre cei vizati

Biroul Electoral Central a sesizat organele de cercetare penala in privinta semnaturilor depuse de opt candidati pentru alegerile prezidentiale din noiembrie, informeaza institutia. BEC a luat aceasta decizie dupa ce, judecand cazul lui Viorel Catarama, Curtea Constitutionala a spus ca rasturnarea prezumtiei de veridicitate se face doar de catre instanta. Catarama anunta ca face plangere penala impotriva BEC, care a sesizat Parchetul in privinta semnaturilor lui Cumpanasu: E o ticalosie. Parchetul sa ii verifice si pe Iohannis sau Barna.

Lista candidatilor la alegerile prezidentiale 2019. Cine vrea sa fie presedintele Romaniei

Lista candidatilor la alegerile prezidentiale 2019. Duminica, 22 septembrie, a expirat termenul limita pentru depunerea candidaturilor la Biroul Electoral Central pentru alegerile prezidentiale. Iar testul cel.

Rasturnare de situatie! Viorel Catarama, din nou in cursa pentru alegerile prezidentiale 2019

Viorel Catarama reintra in cursa pentru alegerile prezidentiale 2019, dupa ce Curtea Contitutionala a Romaniei CCR) a invalidat decizia prin care Biroul Electoral Central BEC) i-a respins candidatura. Acesta sustine ca BEC a actionat in ultima vreme ca un actor politic, desi nu are aceasta atributie. Viorel Catarama a reintrat in cursa pentru alegerile prezidentiale .

Lista candidatilor la alegerile prezidentiale 2019. Cine vrea sa fie presedinte

Lista candidatilor la alegerile prezidentiale 2019. Duminica, 22 septembrie, a expirat termenul limita pentru depunerea candidaturilor la Biroul Electoral Central pentru alegerile prezidentiale. Iar testul cel.

Electoratul feminin, miza uriasa pentru alegerile prezidentiale

Electoratul feminin reprezinta o miza uriasa pentru alegerile prezidentiale. in conditiile unei inflatii de candidati, doctrinele si principiile politice sunt tot mai putin relevante in batalia.

Femeile, miza uriasa in alegerile prezidentiale. Ramona Ioana Bruynseels, crestere in sondaje

Electoratul feminin reprezinta o miza uriasa pentru alegerile prezidentiale din aceasta toamna. in conditiile unei inflatii de candidati, doctrinele si principiile politice sunt tot mai putin relevante.

BEC anunta ca a sesizat Parchetul General in privinta mai multor candidati la alegerile prezidentiale

Biroul Electoral Central BEC) a anuntat ca a sesizat Parchetul General cu privire la mai multi candidati la alegerile prezidentiale, in cazul carora s-au constatat elemente de similitudine in semnaturile.

Lista celor zece candidati la alegerile prezidentiale: Cine este OFICIAL in cursa electorala, cine asteapta inca decizia BEC si cine nu mai candideaza(GALERIE FOTO)

S-a incheiat oficial inscrierea in cursa pentru alegerile prezidentiale. Biroul Electoral Central a validat pana acum, inregistrarea candidaturilor lui Klaus Iohannis, Dan Barna, Mircea Diaconu, Kelemen Hunor,.

CCR: BEC trebuie sa inregistreze candidatura lui Viorel Catarama la alegerile prezidentiale

Curtea Constitutionala a Romaniei a dispus inregistrarea de catre Biroul Electoral Central BEC) a candidaturii omului de afaceri Viorel Catarama la alegerile prezidentiale din noiembrie, noteaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2979 seconds )