Libnet.ro
UNICEF

09:00

Prezente romanesti, la cel mai important festival de scurtmetraje din Danemarca

Adevărul Adevărul,
Prezente romanesti, la cel mai important festival de scurtmetraje din Danemarca

Regizorii Mihai Dragolea si Anghel Damian participa la editia din acest an a Festivalului International de Film de la Odense, Danemarca, desfasurata in perioada 24-30 august. continuă pe Adevărul

George Burcea, lovitura din partea Antenei 1. Cum a ratat cel mai important rol din cariera

In spatele usilor inchise se zvoneste camama telenovelelor romanesti, Ruxandra Ion pregateste o noua productie grandioasa, aflandu-se acum la finalul serialului Sacrificiul Alegerea. George Burcea ramane pe afara Noua productie, despre care nu sestiu inca foarte multe lucruri, surse din interior, spun ca a adunat, la fel ca si in cazul serialului Sacrificiul, un .

Ianis Hagi, in cel mai neasteptat top 10 din Scotia! A fost ales de zeci de mii de fani, dar vandut apoi de majoritatea

Ianis Hagi are un inceput foarte modest in acest start de sezon pentru Glasgow Rangers. Nu a reusit sa marcheze sau sa dea vreo pasa decisiva, iar Steven Gerrard a decis sa il treaca pe banca de rezerve. Internationalul roman a prins doar cateva minute in partida pe care Rangers a castigat-o sambata, in fata .

Care este, de fapt, cel mai scump numar de telefon din lume. Cati bani s-au platit

Tot felul de lucruri ciudate au fost scoase la licitatii de-a lungul timpului. Asadar, un numar de telefon considerat a fi norocos a fost vandut la o licitatie online din China. Care este cel mai scump numar de telefon din lume Numarul considerat norocos a fost vandut pentru suma de 324,184 de dolari si este .

MARCEL CIOLACU: Obiectivul la alegerile locale este sa ramanem cel mai mare partid din Romania

Obiectivul social-democratilor la alegerile locale este sa ramana in continuare cel mai mare partid politic din Romania.

Presedintele Erdogan anunta ca Turcia a descoperit in Marea Neagra cel mai mare depozit de gaze din istoria sa (VIDEO)

Recep Tayyip Erdogan, presedintele Turciei, a anuntat vineri ca Ankara a depistat in Marea Neagra cel mai mare camp de gaze naturale din istoria sa, cu o cantitate de 320 de miliarde de metri cubi, si a adaugat.

Presedintele Erdogan anunta ca Turcia a descoperit in Marea Neagra cel mai mare depozit de gaze din istoria sa. Zacamantul se afla langa granitele maritime cu Romania si Bulgaria (VIDEO)

Recep Tayyip Erdogan, presedintele Turciei, a anuntat vineri ca Ankara a depistat in Marea Neagra cel mai mare camp de gaze naturale din istoria sa, cu o cantitate de 320 de miliarde de metri cubi, si a adaugat.

Studiu Deloitte: Fondurile de capital privat din Europa Centrala ating cel mai scazut nivel de incredere de la criza financiara, insa manifesta mai mult optimism decat in 2008

Fondurile de capital privat din Europa Centrala au atins cel mai scazut nivel de incredere de la criza financiara globala, in contextul pandemiei de COVID-19, dar profesionistii in domeniu sunt mai optimisti decat in timpul crizei din 2008, conform celei mai recente editii a Deloitte CE Private Equity Confidence Survey. Indicele de incredere, care este in scadere inca de la finalul lui 2017, a ajuns acum la 62, al doilea cel mai scazut nivel dintre toate editiile studiului, dupa cel din octombrie 2008, care a fost de 48. Sapte din zece profesionisti din cadrul firmelor de private equity din Europa Centrala previzioneaza scaderea activitatii de profil si inrautatirea conditiilor economice, dat fiind ca economiile din regiune, care sunt in mare masura bazate pe consum, estimeaza ca vor inregistra contractii semnificative ale PIB-ului in 2020 pe fondul scaderii cererii, cauzate de cresterea somajului.

Mihaela Radulescu, cel mai mare salariu din TV. Lua mult mai multi bani decat Andreea Esca

Mihaela Radulescu este una dintre cele mai bine platite vedete din Romania atunci cand apare la televizor. Cunoscuta prezentatoare TV incasa la un momendat chiar si 50000 de euro pe luna. Mihaela Radulescu a avut cel mai mare salariu din TV. Lua mult mai multi bani chiar decat Andreea Esca Mihaela Radulescu este o prezenta .

Cel mai rapid om din lume, prins de COVID-19

Nici cel mai rapid om din lume n-a scapat de COVID-19. Recordmanul mondial Usain Bolt a fost testat pozitiv, la trei zile dupa ce a petrecut de ziua lui de nastere. Potrivit martorilor, nimeni dintre invitati nu a purtat masca si nici nu s-a pastrat distanta sociala.

STUDIU DELOITTE: Fondurile de capital privat din Europa Centrala ating cel mai scazut nivel

Fondurile de capital privat din Europa Centrala au atins cel mai scazut nivel de incredere de la criza financiara globala, in contextul pandemiei de COVID-19, dar profesionistii in domeniu sunt mai optimisti decat in timpul crizei din 2008.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )