Libnet.ro
UNICEF

07:45

Xi Jinping: Coronavirusul, cea mai grava urgenta sanitara in China din 1949

Hotnews Hotnews,
 Xi Jinping: Coronavirusul, cea mai grava urgenta sanitara in China din 1949

Coronavirusul constituie cea mai grava urgenta medicala care afecteaza China de la crearea regimului comunist, in 1949, a declarat duminica presedintele Xi Jinping, care a admis existenta unor lacune in gestionarea epidemiei, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Coronavirusul chinez: China a raportat doar 18 cazuri noi de coronavirus in afara Hubei. Situatia se inrautateste insa in alte parti, in Italia, Iran si Coreea de Sud explodand numarul de cazuri

China a raportat duminica o noua scadere a numarului de infectii cu coronavirus in regiunile din afara epicentrului epidemiei, dar oficiali din domeniul sanatatii de la nivel mondial spun ca este prea devreme pentru a face prognoze privind evolutia situatiei din cauza noilor cazuri din alte parti ale lumii, transmite Reuters. Vezi LiveText cele mai importante informatii de duminicaO chinezoaica din Wuhan si-a imbolnavit cinci rude fara sa aiba simptome de coronavirusDe ce expertii spun ca epidemia din Iran este deosebit de ingrijoratoare Xi Jinping: Coronavirusul, cea mai grava urgenta sanitara in China din 1949.

Iranul a anuntat cea mai scazuta prezenta la urne din ultimii 40 de ani

Iranul a anuntat, duminica, la doua zile dupa alegerile parlamentare castigate de sustinatorii liderului suprem, ayatollahul Ali Khamenei, ca prezenta la vot a fost de 42%, cea mai scazuta rata de la revolutia islamica din 1979.

HOROSCOP. Cea mai grea lectie pentru fiecare nativ in anul 2020

Horoscop. Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au vorbit la Adevaruri ascunse despre cea mai grea lectie fiecare fiecare nativ din zodiac in 2020.

O femeie sustinatoare ISIS si-a devoalat planul de a arunca in aer cea mai mare biserica din Londra

O sustinatoare a gruparii teroriste Stat Islamic a recunoscut ca planuia sa arunce in aer cea mai mare biserica din Londra, Catedrala Saint Paul, potrivit BBC. Femeia a fost arestata dupa ce a cerut explozibili unui politist sub acoperire.

DANIEL ANGHEL, PWC ROMANIA: Cota unica de impozitare, cea mai stabila masura fiscala

Cota unica de impozitare este cea mai stabila masura din arealul fiscal, care a rezistat extrem de bine, mai ales intr-un mediu cu o mare instabilitate sau incertitudine, potrivit domnului Daniel Anghel, partener si lider al serviciilor fiscale si juridice din cadrul PwC Romania.

Andra e in culmea fericirii! Artista le-a dat vestea cea buna fanilor: Sunt cea mai fericita!

Andra a lansat recent cel mai nou single numit Vina mea. Artista a postat pe Instagram un mesaj care le-a mers la inima fanilor. Vedeta de la Romanii au talent se bucura de succes profesional, motiv pentru care tine sa le multumeasca fanilor sai. Andra e in culmea fericirii! Artista le-a dat vestea cea buna .

Aurul, cea mai buna moneda a secolului 21: de ce i-a explodat valoarea pana la un prag record

Intr-o perioada in care pietele economice de la nivel global au devenit mai volatile ca niciodata, oamenii cu bani se intorc la aur. Din acest motiv, valoarea metalului pretios a atins un prag.

EUROSTAT: Ungaria si Romania, tarile UE cu cea mai ridicata rata anuala a inflatiei in ianuarie

Rata anuala a inflatiei in zona euro a fost de 1,4% in ianuarie, in crestere comparativ cu 1,3% luna precedenta, si de 1,7% in Uniunea Europeana, de asemenea in urcare fata de 1,6% luna anterioara, tarile membre UE cu cele mai ridicate rate ale inflatiei fiind Ungaria si Romania, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Primaria Sectorului 4 construieste cea mai moderna sectie din Romania, pentru tratarea marilor arsi. Daniel Baluta: Sunt medic si inteleg nevoile pe care aceasta unitate le are (VIDEO)

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a anuntat, vineri, inceperea constructiei celei mai moderne sectii din Romania pentru tratareamarilor arsi. Proiectul este pozibil datoritaunui parteneriat.

Ungaria si Romania, tarile din UE cu cea mai ridicata rata anuala a inflatiei in ianuarie

Eurostat a anuntat ca cele mai ridicate rate anuale ale inflatiei din UE au fost inregistrate in luna ianuarie in Ungaria 4,7%), Romania 3,9%), Cehia si Polonia ambele cu 3,8%). Pe de alta parte, cele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )