Libnet.ro
UNICEF

06:00

Prietenul Alexandrei, in stare de soc dupa crima din Caracal: Am plecat la ocazie si eu. Am ajuns in oras si am incercat sa o sun de cateva ori, dar fara succes

Antena3 Antena3,
Prietenul Alexandrei, in stare de soc dupa crima din Caracal: Am plecat la ocazie si eu. Am ajuns in oras si am incercat sa o sun de cateva ori, dar fara succes

Marian, iubitul Alexandrei, acunoscut-o pe fata in urma cu un an, la un eveniment la care au dansat amandoi. Face parte din ansamblul popular din Resca, in timp ce Alexandra dansa in ansamblul din. continuă pe Antena3

C.T. Popescu, despre crima din Caracal: Asta e comun intre criminal si domnii politisti

Cristian Tudor Popescu a intervenit din nou in cazul crimei din Caracal, dupa ce Gheorghe Dinca a recunoscut ca a violat-o si a omorat-o pe Alexandra Macesanu. Jurnalistul a spus ca politistii si procurorii care s-au ocupat de caz in primele zile au ceva in comun cu criminalul: atitudinea nepasatoare si incercarea de a induce .

Rares Bogdan, reactie dura dupa crimele din Caracal: imi e scarba

Revolta, furie, mahnire, dispret, toate sunt sentimente care incearca poporul roman dupa filmul groazei din Caracal, derulat sub ochii autoritatilor care au bajbait pana ce victimele au murit. Unul dintre cei care si-au prezentat indignarea in cazul crimelor a fost Rares Bogdan, pe Facebook. Rares Bogdan, reactie dura dupa crimele din Caracal Europarlamentarul PNL, Rares .

MAI, primele masuri dupa tragedia din Caracal. Cinci ofiteri si trei agenti, cercetati pentru modul in care s-a desfasurat interventia

Ministrul de Interne dispune primele masuri in ancheta de dupa tragedia din Caracal. A dispus cercetarea prealabila fata de cinci ofiteri si trei agenti in legatura cu modul in care au functionat lucrurile.

Raed Arafat, reactie dupa cazul din Caracal. Seful DSU anunta un grup de lucru care exista deja: N-au pic de rusine!

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul MAI, a sustinut, duminica, o conferinta de presa. El a spus ca la nivelul Guvernului a fost constituit un grup de lucru care se va ocupa de imbunatatirea sistemului 112. Numai ca un asemenea grup, constituit sub forma unui comitet, exista deja. Raed Arafat sustine .

Dezvaluiri cutremuratoare despre crima din Caracal: Alexandra nu fost transata. Cadavrul nu este aruncat in Olt

Jurnalistul Sorin Ovidiu Balan a adus noi informatii legate de criminalul din Caracal care a ucis-o pe Alexandra Macesanu. Acesta a subliniat ca este imposibil ca Gheorghe Dinca sa arunce cadavrul in Olt,.

Imagini dinainte si dupa tragedia din Caracal. Ce facea Gheorghe Dinca cand fata suna la 112

Antena 3 a prezentat imagini in exclusivitate cu Gheorghe Dinca, in timp ce incerca sa scape de bijuteriile Alexandrei Macesanu. Imaginile sunt din jurul orei 8 dimineata. Acesta s-a indreptat spre centrul.

Dezvaluirea unui medic de Urgente dupa tragedia din Caracal: De multe ori ne trimit aiurea la adrese gresite

DoctorulFlorin Stefan a declarat in contextul tragediei de la Caracal,care ar fi putut fi evitata daca autoritatile si-ar fi facut datoria. De asemenea, medicul a subliniat ca in multe cazuri.

Carmen Tanase, mesaj critic la adresa autoritatilor, dupa crima din Caracal: imi vine sa-mi smulg parul din cap! Ne obligati sa traim in manie

Actrita Carmen Tanase 58 de ani) a scris un text, in mediul online, in care isi exprima revolta cu privire la cazul crimei din Caracal, aducand critici autoritatilor.

Calinescu, mesaj catre Viorica Dancila, dupa crima din Caracal: Principalul vinovat odihneste la parnaie, urmatorul e dumneaei. Trebuie sa isi scrie demisia

Actorul si vedeta de televiziune Florin Calinescu 63 de ani) a scris, in contextul crimei din Caracal, un text in care face referire la prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila 55 de ani), care ar fi unul dintre vinovatii cazului si care ar trebui sa demisioneze.

Noi proteste dupa tragedia din Caracal. Sute de persoane s-au strans in fata MAI

Aproximativ 400 de persoane, printre care si numeroase femei imbracate in haine negre, participa duminica seara la o actiune de protest organizata in fata Ministerului de Interne. Actiunea feminista.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )