Libnet.ro
UNICEF

10:30

Prietenul lui Gheorghe Dinca, dupa ce a fost audiat: M-a sunat de 3 ori, miercuri seara! Am crezut ca ma cheama la un sprit...

B1 B1,
Prietenul lui Gheorghe Dinca, dupa ce a fost audiat: M-a sunat de 3 ori, miercuri seara! Am crezut ca ma cheama la un sprit...

Prietenul lui Gheorghe Dinca a fost audiat, joi, de procurori. Barbatul a povestit ca Dinca l-a apelat inainte de a o ucide pe Alexandra Macesanu, miercuri seara, dar ca nici nu se pune problema ca acesta. continuă pe B1

Prietenul lui Gheorghe Dinca, audiat de politistii din Caracal

Vecinul caruia Gheorghe Dinca i-a cumparat un telefon este audiat in cursul zilei de joi la sediul Politiei din Caracal. Potrivit anchetei in curs de desfasurare, Gheorghe Dinca ar fi apelat si de pe acel.

Cum si-au descris tatal fiul si fiica lui Gheorghe Dinca. A fost un tata foarte muncitor, toata viata a muncit ca sa-si educe copiii

Bogdan Alexandru, avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dinca, a spus la Sinteza Zilei ca afost contactat de fiica inculpatului, Daniela Dinca. M-am intalnit cu fiica si fiul.

Mai multi protestatari din fata casei lui Gheorghe Dinca au fost amendati de politisti si jandarmi

Mai multe persoane care au protestat in ultimele zile in fata casei lui Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut ca a omorat doua fete in Caracal, au fost amendate de politisti si jandarmi pentru.

Lovitura de teatru. Mai multe filme pentru adulti, descoperite in laptopul lui Gheorghe Dinca

In laptopul detinut de Gheorghe Dinca au fost descoperite mai multe filme cu caracater sexual. Potrivit Cancan, nu este exclusa varianta in care vor aparea si filmari cu minore in urma verificarii.

Contul de Facebook a lui Gheorghe Dinca a fost gasit. Ce date contine pagina sa

Antena 3 a obtinut, in exclusivitate, contul de Facebook al suspectului de la Caracal. Criminalul si-a deschis in urma cu cativa ani contul cu numele de George Dinca. Se pare ca un vecin mai tanar l-a ajuta.

Prietenul lui Gheorghe Dinca, detalii din viata criminalului din Caracal. Cum era poreclit acesta de catre vecini

Prietenul lui Gheorghe Dinca, care locuieste la doar cateva case de inculpat, a dat detalii in exclusivitate pentru Antena 3 despre tragedia din Caracal. Acesta a fost audiat astazi de procurori. Au.

Vecinul lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri despre relatia cu inculpatul: Ma suna cand avea treaba cu mine

Prietenul lui Gheorghe Dinca a spus ca a fost sunat de inculpat in seara de 24 iulie, doar ca nu i-a raspuns. Am avut trei apeluri atunci. Ma suna cand avea treaba cu mine. E adevarat ca pe 10.

Cum arata celula in care este tinut Gheorghe Dinca. Stie tot ce se intampla afara

Gheorghe Dinca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, la doua zile dupa ce Alexandra Macesanu a sunat la 112 si a spus ca a fost sechestrata si violata de inculpatul din Caracal. in timp ce ancheta se afunda pe zi ce trece, Dinca priveste precum un martor mut cum autoritatile se perinda prin .

Noi descoperiri in Casa Groazei din Caracal. Gheorghe Dinca a construit un adevarat labirint al mortii

Ancheta continua, miercuri, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce acesta a spus ca le-a ucis pe adolescentele Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, pe care initial le-a luat la ocazie, apoi le-a.

Noi descoperiri in Casa Groazei din Caracal. Gheorghe Dinca nu poate explica de ce

Ancheta continua, miercuri, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce acesta a spus ca le-a ucis pe adolescentele Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, pe care initial le-a luat la ocazie, apoi le-a.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )