Libnet.ro
UNICEF

00:07

PRIMA CASA 2016: conditii mai bune pentru clienti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
PRIMA CASA 2016: conditii mai bune pentru clienti

Guvernul va suplimenta cu 200 milioane de lei plafonul de garantare pentru programul Prima Casa pentru acest an, fata de cele 2,6 miliarde lei existente, iar pentru anul viitor intentioneaza sa coboare nivelul maxim la 1,5 miliarde lei, precum si sa. continuă pe Wall-Street Ro

Dobanzi mai mici pentru creditele Prima Casa. Cate familii vor putea beneficia in 2016 de imprumuturi acordate prin programul guvernamantal

Guvernul va reduce limita de dobanda pentru creditele ce urmeaza sa fie acordate anul viitor prin programul Prima Casa, insa plafonul de garantii aferent anului 2016 va fi de numai 1,5 miliarde de lei, ceea ce inseamna ca aproximativ 16. 850 de famili vor putea beneficia de finantare prin programul guvernamental.

Ministerul Finantelor suplimenteaza garantiile de stat in programul Prima Casa cu 200 de milioane lei, sub cerintele bancilor

Guvernul urmeaza sa majoreze cu 200 de milioane de lei plafonul garantiilor de stat pentru creditele bancare acordate populatiei pentru achizitionarea unei locuinte in Programul Prima Casa, pe anul 2015, in conditiile in care bancile solicitasera o majorare cu 696 de milioane de lei, conform unui proiect de hotarare de guvern publicat, vineri, de Ministerul Finantelor.

Trailerul cu cele mai bune filme ale anului 2015

Canalul de YouTube JoBlo Movie Trailers a alcatuit un scurt trailer cu imagini din cele mai bune filme ale anului 2015. Anul 2015 a fost un an extrem de bun pentru industria cinematografica. Si va spunem asta in conditiile in care Star Wars nici macar nu a fost lansat inca. Dupa multi ani de zile, [] .

Cele mai bune alimente pentru articulatii

Bunele obiceiuri alimentare reprezinta o modalitate simpla si placuta de a va mentine sanatatea articulatiilor. Va prezentam unele dintre cele mai bune alimente pentru articulatii.

Campania O viata mai buna pentru refugiati initiata de IKEA Foundation si UNHCR continua

Campania O viata mai buna pentru refugiati s-a intors in magazinele IKEA din peste 40 de tari pentru a strange fonduri pentru refugiati. Pana pe 19 decembrie, pentru fiecare led vandut in magazinele IKEA sau online, IKEA Foundation va dona un euro pentru a ajuta UNHCR Agentia Natiunilor Unite pentru Refugiati) sa ofere lumina si energie regenerabila oamenilor care locuiesc in taberele de refugiati, transformandu-le in locuri mai sigure si potrivite vietii de zi cu zi.

Ministrul de Finante: Poate nu ar fi opurtun in aceleasi conditii

Ministrul Finantelor, Anca Dragu, a declarat, astazi, ca se analizeaza oportunitatea continuarii programului Prima Casa, urmand sa fie luata si anuntata o decizie in scurt timp, dar, potrivit ministrului, o prelungire a programului poate nu ar fi opurtuna in aceleasi conditii, conform surselor din presa.

Ministrul de Finante: Poate nu ar fi oportun in aceleasi conditii

Ministrul Finantelor, Anca Dragu, a declarat, astazi, ca se analizeaza oportunitatea continuarii programului Prima Casa, urmand sa fie luata si anuntata o decizie in scurt timp, dar, potrivit ministrului, o prelungire a programului poate nu ar fi oportuna in aceleasi conditii, conform surselor din presa.

Cele mai bune gadgeturi pe care sa le oferi cadou de Mos Nicolae

In cateva zile ar trebui sa vina Mos Nicolae. Si ca sa nu vina cu mana goala, acestea sunt cateva sugestii si recomandari de cadouri numai bune.

Editorial pe prima pagina The New York Times, pentru prima data in 100 de ani

Cotidianul The New York Times a publicat, sambata, pentru prima data in ultimii aproape 100 de ani, un editorial, in care se pledeaza pentru interzicerea in SUA a dreptului civililor de a detine o arma de foc.

INTERVIU. Constantin Corneanu, doctor in istorie: Uniunea Europeana nu va mai fi, pentru multa vreme, un spatiu sigur

Dr. Constantin Corneanu, specialist in istorie contemporana, considera ca Uniunea Europeana nu va mai fi, pentru multa vreme de acum inainte, un spatiu sigur, iar lichidarea celulelor teroriste din spatiul UE va fi un proces de lunga durata, extrem de dificil.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )