Libnet.ro
UNICEF

10:00

Prima Casa credit ipotecar: preturi tot mai mari. Cu cat s-au scumpit locuintele

Playtech Playtech,
Prima Casa credit ipotecar: preturi tot mai mari. Cu cat s-au scumpit locuintele

Romanii interesati de accesarea unui credit fie prin prin programul guvernamental Prima Casa, fie prin imprumut ipotecar constata o crestere constanta a pretului apartamentelor si locuintelor in general. Biroul de statistica european, Eurostat, arata ca preturile locuintelor au crescut cu 5,3% numai in ultimele trei luni din 2018 fata de aceeasi perioada din [] . continuă pe Playtech

Proteste de amploare la Ministerul Transporturilor. Angajatii CFR vor salarii mai mari si cresterea pensiei de serviciu

Proteste de amploare in fata Ministerului Transporturilor. Angajatii CFR ies in strada sa isi strige drepturile. Acestia vor salarii mai mari, scaderea varstei de pensionare si cresterea pensiei de.

Domeniile cu cele mai mari cresteri salariale in februarie

Salariile celor din constructii si din domenii conexe constructiilor au urcat in februarie cu peste 40% in ritm anual, potrivit datelor transmise luni de reprezentantii Institutului National de Statistica. Urmatoarele cele mai mari cresteri le au salariatii din invatamant si Sanatate, unde cresterile depasesc 30%. Salariul mediu net din februarie a fost de 2933 d elei.

Cele mai mari greseli pe care le faci la prima intalnire. Cum sa le eviti

Prima intalnire ne da intotdeauna batai de cap. De la cu ce sa ne imbracam pana la ce sa alegem din meniul restaurantului, ne trec prin minte o multime de intrebari. Iata cele mai frecvente greseli facute la prima.

Medic: Jogging-ul, baschetul si fotbalul sunt sporturile cu cele mai mari riscuri de accidentari primavara

Dr. Ion Bogdan Codorean, medic ortoped specializat in traumatologie sportiva, explica riscurile practicarii sporturilor in aer liber dupa o perioada in care am stat mai mult in casa si suntem nerabdatori sa revenim cat mai repede la o forma de invidiat.

Una dintre cele mai mari surprize din istoria tenisului! Deznodamant incredibil la un meci feminin desfasurat pe hard

Una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria tenisului s-a consemat la turneul cafe se desfasaara in Anglia, la Sunderland.

Una dintre cele mai mari surprize din istoria tenisului. Deznodamant incredibil la un meci feminin desfasurat pe hard

Una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria tenisului s-a consemat la turneul cafe se desfasaara in Anglia, la Sunderland.

Marii miliardari americani cer o reforma a capitalismului, incepand cu taxe mai mari pentru ei insisi, dar avertizeaza ca socialismul produce inevitabil stagnare si coruptie

Warren Buffett, Jamie Dimon, Ray Dalio, Bill Gates si alti miliardari americani cred ca actuala forma de capitalism din Statele Unite nu mai functioneaza pentru restul americanilor, un remediu propus fiind majorarea taxelor pentru cei mai bogati, scrie CNBC.

Romanii consuma din ce in ce mai multa bere: berea fara alcool si berea la sticla, tot mai preferate de romani

Piata berii a inregistrat o usoara crestere in 2018, de 3%, atingand 16,6 hectolitri in volum, in timp ce consumul pe cap de locuitor a ajuns la 85 litri. Berile fara alcool au inceput sa fie tot mai consumate de romani, segmentul crescand cu 30% fata.

Mirela Oprisor, apel la bun-simt: Stiu ca sunt probleme mai mari in tara, dar daca nu ne educam cat de cat, nu stiu ce se va intampla. Ce a deranjat-o pe actrita

Actrita Mirela Oprisor 45 de ani) le-a transmis un mesaj romanilor care vin la spectacole de teatru si uita de bunele maniere, sugerandu-le sa nu mai mearga la teatru daca nu o fac cu drag.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )