Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai mari greseli pe care le faci la prima intalnire. Cum sa le eviti

Antena3 Antena3,
Cele mai mari greseli pe care le faci la prima intalnire. Cum sa le eviti

Prima intalnire ne da intotdeauna batai de cap. De la cu ce sa ne imbracam pana la ce sa alegem din meniul restaurantului, ne trec prin minte o multime de intrebari. Iata cele mai frecvente greseli facute la prima. continuă pe Antena3

Domeniile cu cele mai mari cresteri salariale in februarie

Salariile celor din constructii si din domenii conexe constructiilor au urcat in februarie cu peste 40% in ritm anual, potrivit datelor transmise luni de reprezentantii Institutului National de Statistica. Urmatoarele cele mai mari cresteri le au salariatii din invatamant si Sanatate, unde cresterile depasesc 30%. Salariul mediu net din februarie a fost de 2933 d elei.

Una dintre cele mai mari surprize din istoria tenisului! Deznodamant incredibil la un meci feminin desfasurat pe hard

Una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria tenisului s-a consemat la turneul cafe se desfasaara in Anglia, la Sunderland.

Una dintre cele mai mari surprize din istoria tenisului. Deznodamant incredibil la un meci feminin desfasurat pe hard

Una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria tenisului s-a consemat la turneul cafe se desfasaara in Anglia, la Sunderland.

Medic: Jogging-ul, baschetul si fotbalul sunt sporturile cu cele mai mari riscuri de accidentari primavara

Dr. Ion Bogdan Codorean, medic ortoped specializat in traumatologie sportiva, explica riscurile practicarii sporturilor in aer liber dupa o perioada in care am stat mai mult in casa si suntem nerabdatori sa revenim cat mai repede la o forma de invidiat.

Rezultatele alegerilor din Israel arata ca Netanyahu are cele mai mari sanse sa obtina un nou mandat de premier

In Israel, dupa alegerile legislative de ieri, se profileaza un nou mandat de premier pentru Benjamin Netanyahu. potrivit primelor rezultate oficiale, partidul Likud, al premierului Benjamin Netanyahu, se afla pe primul loc, urmat de partidul Albastru-Alb al lui Beny Gantz.

Topul cresterilor salariale: veniturile in constructii au sarit cel mai mult in ultimul an, iar IT-istii raman angajatii cel mai bine platiti / Evolutia salariilor stat vs. privat

Salariile celor din constructii si din domenii conexe constructiilor au urcat in februarie cu peste 40% in ritm anual, potrivit datelor transmise luni de reprezentantii Institutului National de Statistica. Urmatoarele cele mai mari cresteri le au salariatii din invatamant si Sanatate, unde cresterile depasesc 30%. Salariul mediu net din februarie a fost de 2. 933 de lei.

VIDEO ATP: Sezonul de zgura, la debut - Cele mai interesante 5 schimburi din stagiunea 2018

Sezonul de zgura din circuitul ATP debuteaza oficial in aceasta saptamana cu doua turnee de categorie 250: Houston SUA) si Marrakech Maroc). De pe 14 aprilie vom trece la lucruri mai serioase, urmand sa inceapa Masters-ul de la Monte Carlo. Pana acolo, sa ne delectam cu cinci dintre cele mai frumoase schimburi care au avut loc in sezonul de zgura din 2018.

Cele mai importante lucruri pe care ar trebui sa le faci inainte de a-ti lansa primul business

Te-ai gandit bine, ai facut calculele si ai pus deja la punct o prima strategie. Altfel spus, te-ai hotarat sa pornesti pe drumul antreprenoriatului si sa iti asumi toate provocarile pe care le implica acest demers.

A fost prezentata prima imagine a unei gauri negre, moment de referinta pentru astrofizica

In sapte orase din lume s-au desfasurat conferinte de presa si a fost anuntata una dintre cele mai mari descoperiri din astrofizica: prima imagine cu o gaura neagra. Datele de la opt telescoape uriase de pe patru continente au fost combinate si analizate, ca parte a unui efort urias de cercetare. Astronomii au facut teorii, calcule, si simulari despre gauri negre, iar acum putem vedea o imagine in premiera cu o gaura neaga situata la peste 50 de milioane de ani lumina de Terra. Astazi putem vedea ceva ce nu credeam ca vom vedea vreodata, a spus seful proiectului EHT.

Prima Casa credit ipotecar: preturi tot mai mari. Cu cat s-au scumpit locuintele

Romanii interesati de accesarea unui credit fie prin prin programul guvernamental Prima Casa, fie prin imprumut ipotecar constata o crestere constanta a pretului apartamentelor si locuintelor in general. Biroul de statistica european, Eurostat, arata ca preturile locuintelor au crescut cu 5,3% numai in ultimele trei luni din 2018 fata de aceeasi perioada din [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )