Libnet.ro
UNICEF

13:45

Prima companie din Romania care a redus saptamana de lucru la 4 zile

B1 B1,
Prima companie din Romania care a redus saptamana de lucru la 4 zile

O companie din Romania a reusit sa isi faca angajatii fericiti dupa ce a redus saptamana de lucru la 4 zile, prelungind weekend-ul cu o zi. Este vorba despre agentia de marketing digital. continuă pe B1

Prima companie din Romania care a decis reducerea saptamanii de lucru la patru zile

Agentia de marketing digital WebDigital a decis reducerea numarului de zile lucratoare pe saptamana, de la 5 la 4, incepand din august 2016, scrie businessmagazin. ro. Masura se va desfasura.

Prima companie din Romania care a redus programul de lucru la patru zile pe saptamana. Avantajele si dezavantajele acestei masuri

Premiera la o companie de marketing digital din Romania, care a luat decizia de a reduce saptamana de lucru la patru zile in loc de cinci. Masura a fost luata in august si este valabila pana la sfarsitul acestui an.

Orasul din Romania care devine Capiala Europeana a Culturii in 2021. Au intrat in finala Cluj-Napoca, Baia Mare, Timisoara si Bucuresti

Vineri, de la ora 17:15, la Biblioteca Nationala a Romaniei, va fi anuntat numele orasului recomandat pentru titlul de Capitala Europeana a Culturii 2021 in Romania. Finalistii sunt Cluj-Napoca, Baia Mare, Timisoara si Bucuresti .

Hollande indeamna companiile franceze din Romania sa utilizeze fondurile structurale

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a declarat ieri, in cadrul unei vizite efectuate in tara noastra, ca intreprinderile franceze contribuie la dezvoltarea economica a Romaniei in sectoare de varf si nu se orienteaza numai in domeniile in care mana de lucru ar putea fi considerata mai avantajoasa.

Cel mai celebru politist din Romania si-a facut iubita! Cine este cea care i-a furat inima lui Marian Godina (FOTO)

Cel mai celebru politist din Romania, cunoscut nu doar pentru munca sa, ci si pentru activitatea literara, Marian Godina, a reusit sa ii surprinda din nou pe fanii sai virtuali, cu o poza postata pe.

Deutsche Welle: Liderii din Romania nu vorbesc despre problemele muncitorilor romani exploatati in alte tari, dar se preocupa de armata europeana si de NATO

Romania ignora problemele nationale la intalnirile internationale. Potrivit B1 TV, specialistii de la Deutsche Welle sustin ca jurnalistii din Romania sunt preocupati aproape exclusiv.

Interlopul Belgian Tanase umileste justitia din Romania: S-a intors acasa dupa ce i s-a prescris condamnarea, iar primirea a fost transmisa live pe Facebook (VIDEO)

Un interlop din clanul tiganesc Tanase din Iasi a umilit live justitia din Romania. Belgian Tanase, dat in urmarire arin Interpol in urma cu 9 ani, s-a intors in Romania cu o.

Dezastru pe caile ferate din Romania: Trenurile de marfa circula mai incet decat carutele (VIDEO)

Situatie dezastruoasa in traficul feroviar din Romania! Trenurile de marfa circula mai incet decat carutele, arata B1 TV. Liniile de cale ferata de proasta calitate reprezinta.

Toate scolile doctorale din Romania au ramas fara acreditare

Scolile doctorale din Romania au ramas fara acreditare pentru ca autoritatile nu le-au evaluat anul acesta, cum cere legea Educatiei. Ministrul Educatiei este nevoit sa faca acum o exceptie si sa.

ParkLake, de la cel mai asteptat mall, la cel mai criticat centru comercial din Romania: cu ce probleme se confrunta gigantul de 70.000 mp din cartierul Titan

ParkLake, cel mai mare si mai asteptat centru comercial pe piata din Romania in 2016 si-a deschis portile pe 1 septembrie, iar asteptarile clientilor au fost cu atat mai mari cu cat dezvoltatorii proiectului au promis sa aduca multe noutati in peisajul.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )