Libnet.ro
UNICEF

08:00

Prima reactie a Simonei Halep, dupa finala de la Dubai. Cum explica victoria

Playtech Playtech,
Prima reactie a Simonei Halep, dupa finala de la Dubai. Cum explica victoria

Simona Halep a jucat, astazi, impotriva Elenei Rybakina finala turneului WTA Dubai, intr-un meci inceput la ora 17:00, ora Romaniei, cu multa presiune pusa pe jocul sportive romance si cu multe erori de joc din partea Simonei. Prima declaratie a Simonei Halep, dupa finala de la Dubai Simona a avut in primul set, in al . continuă pe Playtech

Prima reactie a Simonei Halep, dupa calificarea in penultimul act de la Dubai

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Dubai, dupa ce a reusit sa o invinga pe Aryna Sabalenka, in trei seturi.

Cine este Elena Rybakina, adversara Simonei Halep din finala turneului de la Dubai. Este un real pericol pentru romanca

Simona Halep a facut precizari despre calificarea in finala turneului de la Dubai, dupa ce a avut parte de o victorie zdrobitoare in fata americancei Jennifer Brady. Mai mult decat atat, sportiva romanca a spus ca a facut cel mai bun meci al saptamaniii, comentand si finala cu Elena Rybakina. Cine este Elena Rybakina, adversara .

CTP, explicatie fabuloasa despre jocul Simonei Halep in finala de la Dubai

Cristian Tudor Popescu a reactionat dupa ce Simona Halep a terminat finala de la Dubai. Aceasta a jucat astazi impotriva Elenei Rybakina, locul 19 in clasamentul WTA, pe care a invins-o cu 3-6, 6-3, 7-6. CTP, explicatie fabuloasa despre jocul Simonei Halep in finala de la Dubai Simona s-a intalnit o singura data in circuitul .

Cine este obstacolul din calea Simonei Halep, in drumul spre finala de la Dubai

Simona Halep va trebui sa treaca de Jennifer Brady, in semifinalele turneului de la Dubai, partida urmand sa se dispute, vineri.

Reactia Simonei Halep dupa calificarea in semifinale la Dubai

Pentru a doua oara in acest sezon Simona Halep ajunge intr-o noua semifinala.

Reactia Simonei Halep dupa victoria cu Aryna Sabalenka

Simona Halep, 1,68 metri inaltime, si-a permis sa glumeasca dupa victoria obtinuta in fata jucatoarei Arina Sabalenka, 1,82 metri inaltime, spunand ca adversara este doar un pic mai inalta decat ea.

Cristian Tudor Popescu, despre victoria Simonei Halep: A castigat acest meci la sacrificiu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat victoria Simonei Halep din finala turneului de la Dubai.

Ce reactie au organizatorii de la Dubai, dupa ce au aflat declaratiile Simonei Halep despre calificarea in semifinale

Dupa un meci greu impotriva jucatoarei Ons Jabeur, Simona a avut de infruntat o alta jucatoare de top in sferturile de finala ale turneului WTA Dubai, este vorba de Aryna Sabalenka. Ce reactie au organizatorii de la Dubai, dupa ce au aflat declaratiile Simonei Halep despre calificarea in semifinale Simona s-a impus cu 3-6, 6-2, .

Cati bani a castigat Simona Halep, dupa calificarea in finale in turneul de la Dubai. Suma e fabuloasa

Simona Halep a invins-o pe Jennifer Brady cu scorul de 6-2, 6-0, astfel ca sportiva noastra s-a calificat cu mult entuziasm in finala de la Dubai, acolo unde o va intalni sambata pe Elena Rybakina din Kazahstan, locul 19 WTA. Calificarea in finala de la Dubai ii va aduce Simonei Halep beneficii uriase. Cati bani .

Simona Halep, prima reactie dupa victoria de la Dubai: M-am simtit ca la fotbal

Simona Halep a avut o reactie dupa victoria in fata lui Ons Jabeur. Aceasta a fost, pe cat de sincera, pe atat de amuzanta, cu toate ca epuizarea i se citea pe chip. Simona Halep, prima reactie dupa victoria de la Dubai Se pare ca romanca nu si-a gasit reglajele in startu duelului cu Ons .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )