Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima reactie a lui Tiberiu Useriu dupa ce a terminat ultramaratonul Yukon Arctic

Hotnews Hotnews,
 Prima reactie a lui Tiberiu Useriu dupa ce a terminat ultramaratonul Yukon Arctic

Tiberiu Useriu a afirmat, intr-o postare pe Facebook, ca i-a fost greu sa revina in Canada, unde anul trecut a abandonat maratonul arctic, cu degetele de la picioare degerate. continuă pe Hotnews

Tibi Useriu a terminat ultramaratonul Yukon Arctic din Canada

Tibi Useriu a terminat, joi seara, ultramaratonul Yukon Arctic Ultra 2020, desfasurat in Canada. Romanul a trecut linia de sosire al doilea, fiind unul dintre cei doi sportivi care au reusit sa parcurga intreaga distanta.

Prima reactie a lui Andrei Duban, dupa ce sotia lui s-a consolat in bratele unui concurent Survivor Romania

Gratiela, sotia lui Andrei Duban, este prezenta in emisiunea Survivor Romania, de la Kanal D, facand parte din Echipa Faimosilor. Dupa imaginile difuzate, in care Gratiela a parut mai apropiata decat ar fi normal de Ghita, alt concurent al emisiunii, acesta a fost invitat la emisiunea FanArena, unde a vorbit despre acest subiect. Prima reactie .

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce a picat Guvernul. Ce se intampla acum

Guvernul Orban a picat! Motiunea de cenzura a trecut cu 261 de voturi pentru si 139 de voturi imppotriva. Ludovic Orban a facut primele declaratii in plenul Parlamentului. Iata ce a declarat. Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce a picat Guvernul Buna ziua! Un parlament dominat de forte retrograde, parlamentari nascuti din pixul .

Romanul Tiberiu Useriu a obtinut locul 2 la cursa de 300 mile la Yukon Arctic Ultra

Tiberiu Useriu, in varsta de 45 de ani a terminat joi seara cursa de la Yukon Arctic Ultra. Romanul s-a clasat pe locul 2 la ultramaratonul desfasurat in Canada. Barbatul a parcurs distanta de 490 km 300 de mi.

Tibi Useriu a terminat ultramaratonul arctic din Canada. A fost un efort colosal, imposibil de descris in cuvinte

Tibi Useriu a terminat Yukon Arctic Ultra, ultramaratonul de circa 500 de kilometri care se desfasoara in conditii extreme in nordul Canadei, dupa peste 7 zile de eforturi supraomenesti.

Bistriteanul Tibi Useriu a terminat maratonul Yukon Arctic Ultra. A parcurs 482 de km in aproape 7 zile (VIDEO)

Tibi Useriu a terminat maratonul de la Polul Nord, Yukon Arctic Ultra, din Canada. Sportivul roman e pentru a doua oara la maraton si a alergat peste 300 de mile 482 de km) in 6 zile, 23 de ore si putin peste 13 de minute.

Gabriela Firea, prima reactie dupa anuntul lui Klaus Iohannis: Poate renunta pana luni la aceasta propunere. Ar fi de aplaudat

Primarul general Gabriela Firea a anuntat, joi, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban in functia de premier, ca luni se va intruni Comitetul Executiv al PSD pentru a decide pasii de urmat. intrebata ce ar trebui sa faca PSD, Firea a spus: Sa luptam pentru stabilitate, pentru un guvern performant, pentru inlocuirea premierului Orban.

Rares Bogdan, prima reactie dupa ce motiunea a trecut: Nu ne convine aceasta situatie ca o majoritate toxica a dat jos Guvernul liberal

Rares Bogdan a facut primele declaratii dupa ce motiunea de cenzura a PSD a trecut. Liberalul spune ca guvernului demis nu ii convine aceasta situatie si ca o majoritate toxica a reusit sa dea jos Guvernul liberal.

Prima reactie a lui Orban dupa votarea motiunii: Suntem mandri de ce am facut Guvernul cade in picioare

Premierul Ludovic Orban s-a declarat marti mandru de ce a reusit sa faca Guvernul, in doar trei luni, inainte de a fi demis de un parlament dominat de forte retrograde.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )