Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima romanca absolventa a Academiei West Point, cea mai buna scoala militara din lume.

România Liberă România Liberă,
Prima romanca absolventa a Academiei West Point, cea mai buna scoala militara din lume.

Anual, la United States Military Academy, 15 studenti straini sunt invitati sa le fie colegi celor 4. 400 de cursanti americani ai Academiei Militare a SUA. Un numar de 150 de state sunt eligibile pentru a-si trimite studenti la West Point. Insa, atunci cand invitatia scolii militare americane s-a indreptat spre Romania, Larisa Tudor nu a stat pe ganduri si s-a inscris imediat la concurs. Privilegiul de a vedea filme De altfel, la concursul organizat pentru ocuparea celor doua locuri la United . continuă pe România Liberă

Prima romanca absolventa a Academiei West Point, cea mai buna scoala militara din lume.

Anual, la United States Military Academy, 15 studenti straini sunt invitati sa le fie colegi celor 4. 400 de cursanti americani ai Academiei Militare a SUA. Un numar de 150 de state sunt eligibile pentru a-si trimite studenti la West Point. Insa, atunci cand invitatia scolii militare americane s-a indreptat spre Romania, Larisa Tudor nu a stat pe ganduri si s-a inscris imediat la concurs. Privilegiul de a vedea filme De altfel, la concursul organizat pentru ocuparea celor doua locuri la United .

Prima romanca absolventa a United States Military Academy dupa o batalie cu ...

Romania nu isi exporta doar mintile luminate din domeniul IT, matematicii, chimiei, ci, mai nou, si pe cei mai buni viitori soldati. Larisa Tudor a absolvit United States Military Academy at West Point cea mai buna scoala militara a lumii. Vestea buna este ca, dupa o instruire exemplara pe taram american, Larisa s-a intors acasa unde a devenit sublocotenent al armatei romane. Anual, la United States Military Academy 15 studenti straini sunt invitati sa le fie colegi celor 4. 400 de cursanti .

FOTO Cea mai saraca localitate din tara se afla in judetul Teleorman

Din nou in topul rusinii. Saracia si lipsa locurilor de munca fac parte din vietile teleormanenilor. Aceasta realitate cruda este intarita si de statistici. Comuna Necsesti, din judetul nostru este cea mai saraca localitate din Romania. La polul opus se afla comuna Dumbravita din Timis. Aici cel mai bogat om are elicopter si peste 500 de TIR-uri.

FOTO Cea mai veche casa saseasca din Tara Barsei, o bijuterie arhitectonica

Casa, construita de sasi in secolul al XVIII-lea si aflata pe lista patrimoniului mondial UNESCO, fiind cea mai veche casa din Tara Barsei, a fost readusa la viata de familia Onut, cu un deosebit efort atat in plan financiar, cat si fizic.

Cea mai mare parada gay din istorie. Peste 3 milioane de oameni au participat la eveniment

Trei milioane si jumatate de oameni au participat la cea mai mare parada gay din istorie, organizata in Sao Paulo. Oamenii, imbracati in costume puternic colorate, au dansat, au cantat si s-au distrat, in.

Penelope Cruz ar putea deveni cea mai batrana fata Bond din istoria francizei

Actrita Penelope Cruz a fost ofertata sa joace in noua pelicula din seria James Bond si ar putea deveni cea mai batrana fata Bond din istoria de 50 de ani a francizei. Penelope Cruz va implini 40 de ani in primavara urmatoare si va incepe lucrul la noul film in vara lui 2014, potrivit dailymail. co. uk.

Opel Astra Sedan cu motorul turbo pe benzina de 1,4 litri este cea mai solicitata versiune de pe piata romaneasca

Opel Astra Sedan echipat cu motorul turbo de 1,4 litri pe benzina si 140 CP este cea mai solicitata versiune de pe piata romanesca a popularului sedan de clasa compacta, potrivit reprezentantilor companiei.

Dan Nica: Romania a facut o prostie cu certificatele verzi si a ajuns cea mai necompetitiva tara din UE la pretul energiei

Romania este cea mai necompetitiva tara din UE din cauza pretului la energia electrica si a facut o prostie atunci cand a introdus certificatele verzi, care permit recuperarea investitiilor in energia regenerabila in numai doi ani, a declarat ministrul pentru Societatea Informationala, Dan Nica, la emisiunea Dupa 20 de ani difuzata duminica de Pro TV.

Cea mai puternica echipa din Germania si din istoria lui Bayern:Nemuritorii

Bayern Munchen a devenit prima echipa din Germania care castiga tripla. Dupa campionat si Liga Campionilor, bavarezii au castigat sambata seara si Cupa, dupa 3-2 in finala cu echipa lui Maxim, Vfb Stuttgart.

FASCINANT si emotionant: Asa arata cea mai frumoasa prietenie dintre o fetita si o PISICA.

Fotografiile cu pisici s-au raspandit pe Internet, de-a lungul timpului, pana au devenit cata frunza si iarba, insa nici unele nu ni s-au parut mai frumoase decat cele din galeria foto de mai sus. O fetita si o pisica din rasa Albastru de Rusia nu puteau forma o pereche mai potrivita decat in fata fotografului Andy Proch, despre care cei de la re-actor. net ne spun ca locuieste in Rusia la Sankt Petersburg, este casatorit, provine din regiunea Uralilor si este crestin-ortodox. Fotografiile .

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )