Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prima scoala din Romania in care coronavirusul suspenda cursurile. Numele liceului, tinut secret de autoritati

Adevărul Adevărul,
Prima scoala din Romania in care coronavirusul suspenda cursurile. Numele liceului, tinut secret de autoritati

Cursurile unui liceu din Timisoara vor fi suspendate dupa ce doi elevi din unitatea de invatamant au fost depistati cu coronavirus. Chiar daca, neoficial, numele scolii se stie si este cunoscut, autoritatile refuza sa anunte oficial care este scoala in care se suspenda cursurile. continuă pe Adevărul

Putini romani stiu asta! Orasul din Romania care este infratit chiar cu Wuhan

Putini romani stiu acest detaliu cel putin interesant. Un oras din Romania este infratit de multi ani cu regiunea chineza Wuhan, locul considerat epicentrul epidemiei de coronavirus.

S-a construit prima cladire din Bucuresti care rezista la un cutremur de 9 grade

In Bucuresti a fost inaugurata prima cladire capabila sa reziste la un cutremur de 9 grade pe scara .

Mii de elevi se intorc in tara. Copiii din Romania se adapteaza greu la scoala din afara

Cei mai multi copii din Romania, care parasesc sitemul de educatie autohton, continuandu-si studiile.

Surpare pe o portiune de 6 metri pe DN7 de pe Valea Oltului! Circulatia a fost restrictionata pe unul dintre cele mai circulate drumuri din Romania!(FOTOVIDEO)

Surpare pe unul dintre cele mai circulate drumuri nationale din Romania care face legatura dintre sudul si estul tarii. Reprezentantii Companiei Nationale de Administrare a Drumurilor anunta ca circulatia a.

Scoala din Timisoara unde au fost depistate doua cazuri de coronavirus, inchisa

Scoala din Timisoara unde invata cei doi elevi de 16 ani confirmati pozitiv cu coronavirus a fost inchisa. Cursurile sunt suspendate in perioada 9-11 martie, anunta Prefectura Timis. Au fost.

Lucian Iliescu (PMP) cere inchiderea scolilor din Romania pentru 14 zile: Coronavirusul ar fi afectat nu mai putin de 800.000 de cetateni in China daca nu s-ar fi luat masuri drastice de preventie

Senatorul PMP Lucian Catalin Ilescu a cerut Guvernului, vineri, sa inchida toate scolile din Romania pe o perioada de 14 zile, ca o masura de preventie pentru raspandirea noului coronavirus.

Educatia din Romania se scufunda in mlastina nepasarii

Evenimentele din scena politica au pus in umbra situatia din educatie. Ce se mai intampla in educatie? Nimic! Sau se intampla lucruri care n-ar trebui sa se intample, dupa deviza: sa se revizuiasca, primesc, dar sa nu se schimbe nimica! Functionarea educatiei se reduce la principiul, considerat sanatos, sa nu suparam pe nimeni. Nici sindicatele, nici profesorii, nici personalul din institutiile care se ocupa de educatie. Elevii, mai la coada.

Policlinica Gastromond Constanta devine primul si singurul Centru de Excelenta in Endoscopie Digestiva Interventionala din Romania

Policlinica Gastromond din Constanta, parte a Retelei de sanatate Regina Maria, a devenit prima si singura clinica din Romania din domeniul endoscopiei digestive care a primit acreditarea Surgical Review Corporation. Astfel, Centrul de Gastroenterologie, Hepatologie si Endoscopie Digestiva a primit certificarea de Centru de Excelenta in Endoscopie Digestiva Interventionala din partea prestigioasei institutii din Statele Unite ale Americii, arata un comunicat remis Redactiei noastre.

Zeci de elevi raniti la o scoala din Franta, dupa ce o pasarela de lemn s-a prabusit

Cel putin 18 elevi au fost raniti dupa ce o pasalera de lemn a cazut, vineri, la o scoala din vestul Frantei.

Vedete din Romania nominalizate la Premii in America. Cine e cel mai iubit star romanesc?

Pentru prima oara, cativa artisti din Romania sunt nominalizati la Nickelodeon Kids Choice Awards 2020, gala de premiere ce va avea lui in Statele Unite ale Americii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )