Libnet.ro
UNICEF

08:45

Educatia din Romania se scufunda in mlastina nepasarii

Adevărul Adevărul,
Educatia din Romania se scufunda in mlastina nepasarii

Evenimentele din scena politica au pus in umbra situatia din educatie. Ce se mai intampla in educatie? Nimic! Sau se intampla lucruri care n-ar trebui sa se intample, dupa deviza: sa se revizuiasca, primesc, dar sa nu se schimbe nimica! Functionarea educatiei se reduce la principiul, considerat sanatos, sa nu suparam pe nimeni. Nici sindicatele, nici profesorii, nici personalul din institutiile care se ocupa de educatie. Elevii, mai la coada. continuă pe Adevărul

Surpriza pe scena politica din Romania. Un senator ALDE trece la PMP

Surpriza pe scena politica din Romania.

Veste uriasa pentru pensionarii din Romania. Ministrul Muncii tocmai a facut anuntul despre pensii

Veste uriasa pentru pensionarii din Romania! Violeta Alexandru a facut un anunt extrem de important despre pensii. Ce se va schimba pentru cetateni? Veste uriasa pentru pensionari! Ministrul Muncii a facut anuntul Violeta Alexandru a postat un mesaj pe o retea de socializare in care anunta romanii ca a reusit sa faca un pas imens .

Un furnizor de telefonie si cablu dispare din Romania. Ce se intampla pe 31 martie. Anunt oficial

Anunt oficial! Un furnizor de telefonie si cablu din Romania dispare de pe data de 31 martie. Este vorba despre unul cei mai vechi din industrie. Ce arata reprezentatii intr-un comunicat? Un furnizor de telefonie si cablu din Romania dispare Unul dintre cei mai vechi furnizori de cablu si telefonie din Romania dispare definitiv de .

Ce vedete din Romania isi cauta bona. Gabriela Cristea are pretentii care pun multe femei pe fuga

Daca ne gandi ca in 201, conform unor statistici erau cam 6. 000 de nasteri pe an, e clar ca Romania este acum in stuatia de a avea o criza a bonelor si nu numai. Dar asta nu le impiedica pe vedetele noastre autohtone sa caute bone, atat pe plan local, dar si in afara tarii.

Putini romani stiu asta! Orasul din Romania care este infratit chiar cu Wuhan

Putini romani stiu acest detaliu cel putin interesant. Un oras din Romania este infratit de multi ani cu regiunea chineza Wuhan, locul considerat epicentrul epidemiei de coronavirus.

Peste o treime dintre copiii din Romania traiesc in locuinte fara toaleta in interior. Media UE este de 2,6%

Peste o treime dintre copiii din Romania traiesc in locuinte fara toaleta in interior, in conditiile in care media UE este de 2,6%, arata Raportul de cercetare Bunastarea copilului din mediul rural, re.

11 companii din Romania, in top 1000 al companiilor cu cea mai rapida crestere al Financial Times

11 companii din Romania, cu cresteri ale veniturilor cuprinse intre peste 1. 000% si 174%, se afla in Topul 1. 000 al companiilor europene cu cea mai rapida crestere intocmit de Financial Times.

Primul pacient cu coronavirus din Romania a fost declarat vindecat si va fi externat

Primul pacient cu coronavirus din Romania a fost declarat vindecat si va fi externat.

ATENTIE! Acest FURNIZOR dispare de pe piata TELEFONIEI mobile din Romania, in doar cateva zile

Operatorul Vodafone Romania a anuntat luni ca a demarat proiectul de fuziune cu UPC, cu data efectiva a fuziunii 31 martie 2020, urmand ca UPC Romania sa isi inceteze existenta ca entitate juridica, fiind.

Business report: Piata muncii din Romania si viitorul ei in Raportul Comisiei Europene; Peste 23.000 de cetateni din afara UE muncesc legal in Romania, cel putin triplu fata de nivelul anului 2016. Cei mai multi - din Vietnam

Directorul OMS, dupa cea mai neagra saptamana pentru burse din 2008: Nu va mai panicati din cauza coronavirusului. Directorul general al Organizatiei Mondiale. Parca toate-mi merg pe dos. Lucrez 16 ore pe zi, trag in toate directiile si, la final de luna, care e rasplata? De ce ai nevoie ca antreprenor pentru a iesi din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )